❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

1782483697322.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu cihaza plak çalar bağlanmıyor. Bu ilaveyi alınca bağlanıyor.

aktif amfisi icinde sadece güc ve ses sinyal kablosu taktıgınız bir cihaz subwoofer aktif oldugu sürece her subwoofer ı bu cihaza takabilirsin ama apartmanda yasıyorsan oldukca gereksiz zaten kendileri 40-50hz e kadar inebiliyor
Leviathan v2 subwooferlı mı bu mu hocam sizce seste çok fark olur mu fiyatlar yakın

Leviathan V2 var hocam bende de.
Çok mu PC için sence?
Cok ses sevmiyorum.
Benim için az ses de detay önemli.
Evet pc icin gereksiz fazla bu cihazin kitlesi daha cok ps a baglayip 3-5 metre uzaktan oyun oynayanlar icin aksi halde masaustunde 1 metreden kullanmak icin gereksiz hatta masaustu icin konudaki m90 da cok fazla onun yerine m60 tercih edebilirsin

Evet pc icin gereksiz fazla bu cihazin kitlesi daha cok ps a baglayip 3-5 metre uzaktan oyun oynayanlar icin aksi halde masaustunde 1 metreden kullanmak icin gereksiz hatta masaustu icin konudaki m90 da cok fazla onun yerine m60 tercih edebilirsin
Evet bende m60'a yöneldim gibi ama 7-8k'ya değer mi bilemedim.

Evet bende m60'a yöneldim gibi ama 7-8k'ya değer mi bilemedim.
bence deger ama öyle cok müzik dinlemiyosan arkada calsın ben oyun oynayayım film izleyeyim diyosan pc icin uygun fiyatlı soundbar al gec

Hocam siz bize ne aldırdınız?
Eve resmen bomba düştü.

Hane halkı hayatında ilk defa müzik dinlemenin keyfine vardı.
Ben de kapıda komşu ha geldi ha gelecek diye bekliyorum.

Bağlantı seçenekleri, ses kalitesi, her şeyi bize o kadar kaliteli geldi ki.
Konuyu açan, tartışan, zorla aldıran herkese teşekkür ederim.

Umarım tekrar düşer, stoklara girer de herkes aynı keyfi yaşar.

Dostlar kart limiti açıldı artık alayım diyorum.
M60'a yöneldim amazonda 8800₺ şuan.
Suan aktif olarak Leviathan V2x kullanıyorum.
Cs2 dahil her oyunu soundbar ile oynarım.
Ama yüksek ses sevmiyorum. Daha pc'den yüzde 10 sesi gecmedim.
Dışarıda yürüyüşte kullandığım kulaklık sennheiser tws4. Onu da düşük seste(%10-%20) arası kullanıyorum.
Müzikte ise enstrüman ayrımına ve vokallere önem veriyorum.
Bu etkenler düşünüldüğünde m60'ı sipariş geçeyim mi?
Mr3 düşünüyordum ama bir kaç inceleme sitesi düşük seste m60 çok daha net ses veriyor demiş.
M60'ı beğenmeyen site de görmedim pek;

Analog giriş varsa harici Dac ile kullanır kullanmasına da aşırı gereksiz bir harcama olur. Ben m60 kullandım bi süre, pc de type-c üzerinden performansı oldukça iyi. Kendi uygulaması da var. Oldukça eğlenceli aletler bunlar.

Evet, Edifier M90 modeline harici bir DAC (Dijital-Analog Dönüştürücü) rahatlıkla bağlayabilirsiniz.
Cihaz; Bluetooth 6.0 (LDAC), HDMI eARC, Optik, USB-C ve standart AUX (3.5 mm) girişlerine sahip son derece çok yönlü bir hoparlördür. Bu geniş bağlantı yelpazesi sayesinde DAC kullanımınız için iki ana yöntem bulunur: [1, 2]
  1. Analog Bağlantı: Sahip olduğunuz harici DAC'ın analog çıkışından (RCA veya 3.5 mm) çıkarak, M90'ın arkasındaki AUX girişine bağlayabilirsiniz.
  2. Dijital Bağlantı: Harici DAC kullanmak yerine, M90'ın üzerinde bulunan USB-C veya Optik girişleri doğrudan kaynak cihazınıza (PC vb.) bağlayabilirsiniz. M90'ın kendi içindeki sistem Hi-Res Audio sertifikalı olup yüksek kaliteli ses işleme kapasitesine sahiptir. [1, 2]

Hocam genel olarak üst seviye hoparlörlere geçtiğimizde dac ile kaliteli müzik dinlenir demek istemiştim genel olarak konuştum ama bu cihazla da kullanılır.

Hocam ben de mr3 kullanıyorum kaliteli dac ile birlikte. Bu m90 özelinde bu model masaüstü yakın dinleme için değil de televizyonun yanına arc'tan bağlayıp kullanmak için üretilmiş. MR5 modeli yakın dinleme pc başında dinleme için 3 yollu analog bağlantılı gerçekten dac ile bağlayıp kaliteli müzik dinlenecek bir ürün. Bu m90'ın tanıtımları bile televizyon üzerinde. Dac alırsınız sonra dac'ın rca bağlantı çıkışlarını aux'a çevirirsiniz sonra onu da m90'a takarsınız kullanırsınız bu tabii ki mümkün. Fakat mümkün olması mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Kullandığın hoparlörden geçince çağ atlarsın ama fazla bass seviyorsan subwoofer da alsan fena olur

Edifier M60 kullanıyorum, el kadar aletten nasıl bu kadar ses çıkar şaşırıyorum, bassı da oldukça kuvvetli. Monitör yanına masa üstünde kullanmalık M60 tavsiye ederim. M90 çok daha iyisidir tabi.
M60ı geçen kasımda Japonyadan 4500 TL gibi bir maliyetle almıştım. Ona kıyasla M90 fiyatı iyi gibi

Eğer PC için kullanacaksanız rahat rahat M60 yeterli. Bası çok çok iyi. Kuvvetli ve sert. Harici subwoofer kadar değil ama ona çok yakın.

Ben m90'ı istedim ama indirim falan gelmedi aklıma. Bir de eşim yüzünden büyük speaker istemiyordum. Masada yer kaplamasın istiyordu. Bütün incelemeler M60'ın boyundan büyük ses verdiğini yazıyordu ben de m60' karar verdim.

Bağlantısı type-c , içinde ses kartı var. Edifier m60 diye çıkışı seçiyor. Creative harici ses kartım var. çıkardım kullanmıyorum. Kendi ses kartı çok çok yeterli. Ayrıca bir sürü speaker denedim. Aktif olarak işyerinde 2 yılda tek tek topladığım onkyo amfili + definitive center'li, Jamo uydulu setup'ım var. Tabii ki 1000binlik ses kadar vermiyor ama ona çok yakın. Hele film dizi konusunda ve single player oyunlarda bas/efekt falan enfes. cızırdama, boğulma vs hiçbirşey yok. Beyaz rengi de çok şık. hanım bile bayıldı.

Uzun lafın kısası tecrübeli bir adama M60 yetiyorsa M90 hayli hayli yeterli olacaktır. İhtiyacı olana m60 da süper. Çok dibine girmeyin yeter. M60 dibinden de 3-4 metreden de çok keyifli. M90 monitör yanına belki yakışmaz. yani belki ses olarak 2 metrede daha iyidir gücünden dolayı.

bende bunu aldım masaustu icin deneyeceğim fp iyi geldi artık ne cıkarsa :D

Edifier mr3 mr4 mr5'e bakabilirsin. Çok ses sevmiyorsan kendi kullandığım model mr3'ü tavsiye ederim. Dac veya ses kartı şart ama.

Hocam bende focusrite harici ses kartı var, m90 i ona baglayamadim. Açıkçası canım sıkıldı çünkü ses kartını da kullanmak istiyordum. Midi player ona bağlı çünkü.

Direk bilgisayara takınca da bana göre çok geldi. Ben de salondaki TV y bağladım. Tam yerini buldu. Salon çağ atladı.

Yani m90 bence PC speaker olarak değil de , salon TV Bluetooth müzik dinleme amaçlı sonucuna vardım.

Uzman değilim, ama m90 dan salonda çok memnun kaldım, PC yanına bence pek olmadi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Dostlar kart limiti açıldı artık alayım diyorum.
M60'a yöneldim amazonda 8800₺ şuan.
Suan aktif olarak Leviathan V2x kullanıyorum.
Cs2 dahil her oyunu soundbar ile oynarım.
Ama yüksek ses sevmiyorum. Daha pc'den yüzde 10 sesi gecmedim.
Dışarıda yürüyüşte kullandığım kulaklık sennheiser tws4. Onu da düşük seste(%10-%20) arası kullanıyorum.
Müzikte ise enstrüman ayrımına ve vokallere önem veriyorum.
Bu etkenler düşünüldüğünde m60'ı sipariş geçeyim mi?
Mr3 düşünüyordum ama bir kaç inceleme sitesi düşük seste m60 çok daha net ses veriyor demiş.
M60'ı beğenmeyen site de görmedim pek;

MR3'ün sesi daha düzdür, size çok yavan gelebilir. Daha çok müzik edit işleri yapanlara yöneliktir. M60 ise Multimedya cihazıdır dostum daha renklendirilmiştir, şıkır şıkırdır. Amacın enstrüman ayrımı, pürüzsüz vokaller ise MR3 daha iyidir. Bilgisayarda kullanacağını ve ses kartının olmadığını varsayarak M60 daha tercih edilesidir, USB bağlantı ise dip ses sorunun olmaz. Ama RCA ile MR3'ü bağlarsan özellikle ekran kartın veya işlemcin yüke bindiğinde MR3'te dip ses alabilirsin. Bu da hoş değil arkada sürekli bir cızırtı.

M60 2.0 setlerdeki en iyi seçenek bence ama sürekli %10-20 ses yüksekliği kullanan biri bunu niye alsın bilemedim. Halihazırda kullandığınız alet yeterli bence.

Geri