🔥İndirim Gıgabyte Mo27q2a 27" 2k 280hz Qd-OLED Gaming Monitör 22999tl 9 Taksit

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
591
Giriş seviyesi değil, dolu dolu bir model.

İki tane HDMI 2.1, bir DP 1.4, Type C, USB Hub, dahili hoparlör... Tipik parlaklık 250 cd/m, true black 400 ve hdr1000 modlarını destekliyor.

Glossy Qd oled gen 3 kullanıyor, metin netliği woled ile IPS arasında. Beyaz parlaklığı woled'den kötü, renklerin parlaklığı woled'den iyi.

Fiyatına göre 9 taksit avantajı var. Bonus kampanyaları ile daha da uyguna mal edilebilir.

İtopya'da da aynı fiyat ama taksit avantajı ve iade kolaylığı sebebiyle Amazon'dan alınır.

İtopyada da bu fiyatmış 3klık indirim var güzel inmiş görünüyor ayrıca akakçede amazon stoğu 1 görünüyor tayfun askerde olmasa iyiydi .d

İtopyada da bu fiyatmış 3klık indirim var güzel inmiş görünüyor ayrıca akakçede amazon stoğu 1 görünüyor tayfun askerde olmasa iyiydi .d
kanka amazonda 9 taksit var tüm kartlara acayip iyi fiyat bence, dün 20.000'e 2000 kuponu vardı amazonda onla birleştirmek lazım

kanka amazonda 9 taksit var tüm kartlara acayip iyi fiyat bence, dün 20.000'e 2000 kuponu vardı amazonda onla birleştirmek lazım
Ben o kuponu mobilden baya bir elektronik üründe denedim olmadı. Mobilya gibi ürünlerde düştü bir tek

Usage Time 732 saat olmuş çok memnunum monitörden Glossy yani parlak kaplama bir monitör qd 3.nesil malzeme kalitesi olsun yazılımı olsun port doluluğu vs olsun güzel monitör kvm vs kendi içinde geliyor.

Usage Time 732 saat olmuş çok memnunum monitörden Glossy yani parlak kaplama bir monitör qd 3.nesil malzeme kalitesi olsun yazılımı olsun port doluluğu vs olsun güzel monitör kvm vs kendi içinde geliyor.
ben bunu 4. nesil sanıyordum, 3. nesil qd oledse o zaman benimkinden buna geçmem anlamsız olur di mi

ben bunu 4. nesil sanıyordum, 3. nesil qd oledse o zaman benimkinden buna geçmem anlamsız olur di mi
Malzeme kalitesi artsın, monitördeki portlar özellikler artsın, oled care yazılımı vs daha iyi olsun dersen bence geçilir.

Daha dün sipariş verdim gigabytein GIGABYTE GO27Q24 şu modelini kargoya vermemesine rağmen Amazon iptal etmiyor

Driveri nasıl kurdunuz?Ben MO27U2 satın aldım geçen günlerde monitorun driveriji yükledim bağlı cihaz yok diyordu.Panelinde dr leke olduğu icin iade ettim

Geri