CPU: Ryzen 5 7500fKonu güncel dream setupını yazmak isteyenleri bekliyoruz efeniim.
senimi kıralım al gözün gönlün açılsın.Konu güncel dream setupını yazmak isteyenleri bekliyoruz efeniim.
Baya F/P güzel sistem olmuş hocam hayırlı olsun.CPU: Ryzen 5 7500f
Anakart: Gigabyte B650 Gaming Wifi 6E
RAM: XPG 32GB(2x16) 6000mhz CL30 DDR5 Ram
Ekran kartı: Sapphire Pure 9060 XT 16 Gb
SSD: Lexar 2Tb NQ790 LNQ790X002T-RNNNG 7000-6000MB/S M2 Nvme Gen4 Disk
Kasa Psu: Msı Mag Forge 120A B65 Temperli Cam 6 X120MM Auto Rgb Fan 650W Bronz Atx Gaming
Soğutma: Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu
3 parçam kaldı hayırlısı ile eylül başına kadar bitirmeyi hedefliyorum
Asus seven de baya varmış. Parası olan ROG serisini döşüyorsenimi kıralım al gözün gönlün açılsın.
top tier 2007 2009 arası qx9770 li sistem tabi birde hd6990 yanınaHocalarım selamlar. Bu konu altına dream setuplarınızı yazarsanız mutlu olurum.
FULL NOCTUA SİSTEM
RGB hiç sevmem, sessizlik en önemlisidir benim için.
Kasa: Bitfenix MH100 (385mm Ekran kartı ve 168mm CPU soğutucu desteği olan en kompakt kasa olarak bunu buldum)
CPU Soğutucu: Noctua NH-D15 G2 Chromax.black
Ekran Kartı: Asus RTX5080 Noctua Edition
Kasa Fanları: Noctua NF-A12x25 G2 chromax.black (10 adet)
İşlemci: 9800x3D
Ram: 6000 Mhz CL28-CL30 2x16 Ram (Kingston Fury Beast veya XPG Lancer Blade tarzı rgbsiz ve low profil olmalı)
SSD: MSI Spatium M571 DLP 2 TB
Anakart: Asus Rog STRIX B850-E
PSU: Corsair RM1000x
teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsunBaya F/P güzel sistem olmuş hocam hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus seven de baya varmış. Parası olan ROG serisini döşüyor![]()
gözümüz gönlümüz ve cebimiz açıldı sağolun hocamsenimi kıralım al gözün gönlün açılsın.
asus sevgimden degilde cok fazla bilgim olmadigindan. mesela 1600 1650 watt pcle 5.1 tam moduler herhangi bir siyah psu olur illa asusa gerek yok. islemci sogutucusu olarakta boyle ekranli benzer işlemci sogutucuda olur.Baya F/P güzel sistem olmuş hocam hayırlı olsun.
Asus seven de baya varmış. Parası olan ROG serisini döşüyor![]()
cebin açıldıysa yine iyi buna sahip olmak icin cebinden daha fazlasini açman gerekirteşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun
gözümüz gönlümüz ve cebimiz açıldı sağolun hocam![]()
böbrek fiyatlarına zam gelmemişmiydi yaasus sevgimden degilde cok fazla bilgim olmadigindan. mesela 1600 1650 watt pcle 5.1 tam moduler herhangi bir siyah psu olur illa asusa gerek yok. islemci sogutucusu olarakta boyle ekranli benzer işlemci sogutucuda olur.
cebin açıldıysa yine iyi buna sahip olmak icin cebinden daha fazlasini açman gerekir![]()
yd fiyatı zamlı. tr de hala kelepir fiyatına gidiyorböbrek fiyatlarına zam gelmemişmiydi ya
aman hocam o kasa fiyatı ne korkutmak için değilmi o fiyatlar?yd fiyatı zamlı. tr de hala kelepir fiyatına gidiyor![]()
dream setup istediler yaptık. adı üstünde DREAMaman hocam o kasa fiyatı ne korkutmak için değilmi o fiyatlar?
dream sistemim maalesef şuan ki teknoloji için bile hayal. isteğim 1000 minecraft modunu Shader ile birlikte 500fps oynatabilecek bir bilgisayar. belki vulkan motoruna geçince yaklaşılır ama şuan imkansız bir hayal(parçaları rasgele bile olabilir kaldırdığı sürece okeyim)Hocalarım selamlar. Bu konu altına dream setuplarınızı yazarsanız mutlu olurum.
FULL NOCTUA SİSTEM
RGB hiç sevmem, sessizlik en önemlisidir benim için.
Kasa: Bitfenix MH100 (385mm Ekran kartı ve 168mm CPU soğutucu desteği olan en kompakt kasa olarak bunu buldum)
CPU Soğutucu: Noctua NH-D15 G2 Chromax.black
Ekran Kartı: Asus RTX5080 Noctua Edition
Kasa Fanları: Noctua NF-A12x25 G2 chromax.black (10 adet)
İşlemci: 9800x3D
Ram: 6000 Mhz CL28-CL30 2x16 Ram (Kingston Fury Beast veya XPG Lancer Blade tarzı rgbsiz ve low profil olmalı)
SSD: MSI Spatium M571 DLP 2 TB
Anakart: Asus Rog STRIX B850-E
PSU: Corsair RM1000x