Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Arkadaşlar doğalgaz bulundu biz bunu alıp yurtdışına satarsak dolar'da bi düşme etkisi olur mu ?
Doğalgaz en az 8 sene içersinde çıkacaktır yani ancak o zaman faydası olucaktır eğer çıkarsa bunu işleyecek teklonojimiz olmadığı için ucuz fiyatlara yurtdışına satacağız aynı bor'da olduğu gibi.Arkadaşlar doğalgaz bulundu biz bunu alıp yurtdışına satarsak dolar'da bi düşme etkisi olur mu ?
Arkadaşlar doğalgaz bulundu biz bunu alıp yurtdışına satarsak dolar'da bi düşme etkisi olur mu ?
Çok biliyorsun,düşür o zaman ne diyelim.5 değilde 15 olur
? Düşer demedimÇok biliyorsun,düşür o zaman ne diyelim.
320 milyar metreküp doğal gaz rezervi bulundu. Hedefimiz 2023'te Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi. Bakan Dönmez iki katmanın daha olduğunu belirterek gazın kaliteli olduğunu söyledi. Bakan Albayrak da "Artık cari fazlayı ve döviz fazlasını konuşacağımız yeni bir dönem başladı" diye konuştu.Doğalgaz en az 8 sene içersinde çıkacaktır yani ancak o zaman faydası olucaktır eğer çıkarsa bunu işleyecek teklonojimiz olmadığı için ucuz fiyatlara yurtdışına satacağız aynı bor'da olduğu gibi.
5 değil 15 olur dedin ya olmasında düşür o zaman madem dedim.? Düşer demedim
Teşekkürler.ir ülkenin ithal ettiği mal ve hizmetlere ödediği miktar, ihraç ettiği mal ve hizmetlere ödediği miktarı aşıyor ise cari açık oluşur. Ülkede cari açığın olması döviz kurlarının artması demektir
Dış ticarette önemli, örneğin, ihracat, bir ülkenin başka ülkeye sattığı mal, artarsa ülkeye yabancı para girişi artar. Yabancı para girişinin artması nedeniyle döviz arzı artar. Döviz arzı artınca da kurda düşüş meydana gelir. Bu düşüş sayesinde de ülkenin para birimi değerlenir. Yani döviz arzıyla kur ters orantılı şekilde ilerliyor. Kurun yükselmesi demek ülkedeki para biriminin değer kaybetmesi anlamına geliyor.
Seninle tartışmaya girmeyeceğim daha sabah gördük320 milyar metreküp doğal gaz rezervi bulundu. Hedefimiz 2023'te Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi. Bakan Dönmez iki katmanın daha olduğunu belirterek gazın kaliteli olduğunu söyledi. Bakan Albayrak da "Artık cari fazlayı ve döviz fazlasını konuşacağımız yeni bir dönem başladı" diye konuştu.
2023'te kullanıma sunulacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 değil 15 olur dedin ya olmasında düşür o zaman madem dedim.