3-4k'ya Mekanik Klavye Önerisi

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,045
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar,
Amazon.com.tr satıcısında veya Hepsiburada satıcısında kullanabileceğim 3.000 TL bakiyem var, üzerine daha da ekleyebilirim.
Red Switch veya benzeri (Optic Switch falan da olabilir) linear mekanik klavye arıyorum, TR veya EN layout olabilir, fark etmez. Full size olsun istiyorum ve kablolu tercihimdir. Hot-Swap bulabilirseniz iyi olur, olmazsa da çok problem değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Amazon.com.tr satıcısında veya Hepsiburada satıcısında kullanabileceğim 3.000 TL bakiyem var, üzerine daha da ekleyebilirim.
Red Switch veya benzeri (Optic Switch falan da olabilir) linear mekanik klavye arıyorum, TR veya EN layout olabilir, fark etmez. Full size olsun istiyorum ve kablolu tercihimdir. Hot-Swap bulabilirseniz iyi olur, olmazsa da çok problem değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Leobog hi 75c pro alıp geçeceksin hocam bu bütçede.

Merhaba arkadaşlar,
Full size olduğunu geç gördüm kaldırdım önerimi.

Önerilerinizi Bekliyorum

hocam kriterleriniz eski tip klavyeleri işaret ediyor. Yenilerden aula f99(pro) ve f108(pro) önerirdim. Razer, asus, steelseries vs gibi global firmalardan klavye bakmayı bırakalı çok oldu çünkü.

klavye baya iyiymiş hocam ama bu sefer de satıcı kriterlerimi karşılamıyor.
Bakiyem sadece Hepsiburada ve Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Razdrap Bu ürün nasıldır acaba? Switch markasına dair bir bilgi bulamadım ama

Veya bu

Son düzenleme:
klavye baya iyiymiş hocam ama bu sefer de satıcı kriterlerimi karşılamıyor.
Bakiyem sadece Hepsiburada ve Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli.

@Razdrap Bu ürün nasıldır acaba? Switch markasına dair bir bilgi bulamadım ama

Veya bu
Ama hocam sende bitirdin bizi ya :P Şaka vbir yana hepsiburada cephesinde sanırım Asus Tuf K3 öne çıkıyor. Amazonda ise Hyperx dikkatimi çekti.

Hahaha mesajı attıktan sonra yeniledim sayfayı. Aynı modelleri sen sormuşsun :D

Ama hocam sende bitirdin bizi ya :P Şaka vbir yana hepsiburada cephesinde sanırım Asus Tuf K3 öne çıkıyor. Amazonda ise Hyperx dikkatimi çekti.

Hahaha mesajı attıktan sonra yeniledim sayfayı. Aynı modelleri sen sormuşsun :D
Valla hocam beni de bitirdi, nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum, 5K bakiye vardı, 2K'yı zor harcadım kaç ayda 😀
Bu kısıtlanmak çok kötü oluyor ama elden de bir şey gelmiyor

Peki hangisi daha iyidir hocam Asus ile HyperX arasında

Valla hocam beni de bitirdi, nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum, 5K bakiye vardı, 2K'yı zor harcadım kaç ayda 😀
Bu kısıtlanmak çok kötü oluyor ama elden de bir şey gelmiyor

Peki hangisi daha iyidir hocam Asus ile HyperX arasında
Hyperx seçerdim sanırım en basitinden keycapte malzeme kalite farkı bulunuyor. PBT kullanıyor hyperx asus abs. Pbt çok çok daha dayanıklı ve geç parlama yapan mazleme. Gövde olarak Hyperx metal ağırlıklı ve daha ağır alüminyum sonuçta. Asus un aynı kullandığım razer blackwidow gibi üstü metal geri kalan aksam full plastik kullanmış.

Switch ve hissiyat konusunda kesin konuşamam ama kaynaklarda hyperx in daha pürüzsüz olduğu söyleniyor. İstersen birde iki klavyenin ses testlerini dinle karar ver. Ama ben sadece malzeme farkından ötürü Hyperx ile yürürdüm.

Hyperx seçerdim sanırım en basitinden keycapte malzeme kalite farkı bulunuyor. PBT kullanıyor hyperx asus abs. Pbt çok çok daha dayanıklı ve geç parlama yapan mazleme. Gövde olarak Hyperx metal ağırlıklı ve daha ağır alüminyum sonuçta. Asus un aynı kullandığım razer blackwidow gibi üstü metal geri kalan aksam full plastik kullanmış.

Switch ve hissiyat konusunda kesin konuşamam ama kaynaklarda hyperx in daha pürüzsüz olduğu söyleniyor. İstersen birde iki klavyenin ses testlerini dinle karar ver. Ama ben sadece malzeme farkından ötürü Hyperx ile yürürdüm.
Teşekkürler hocam, vaktinizi ayırıp destek olduğunuz için sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,199
Üyeler
198,262
Son üye
avustrall

Geri