Top Mermisine Hareketsiz Zayıflama Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,977
Geçen sene Adanadan antebe giderken 78 kiloydum iyiydim sadece biraz yağ vardı. Şu an 95 civarlarındayım daha 100 görmedim (İnşallah). Geçen yaz 0 hareket vardı ama kilo almıyordum ve aile evindeydim. Şu an antepte ablamla kalıyom ama öğrenci evi gibi bir yemek yapılıyor 3-5 gün falan yiyoz bitsin diye uğraşa uğraşa kilo alıyom. Bir de okul vardı yürüme, staj varken bile kilo aldım.

Şu an ailem falan da burada istediğim gibi yememi düzenleyebilirim. Lisede yine evde durarak ve hareketsiz sadece yemeden kısarak kilo veriyordum rahatça.

Kısaca isteğim yine evde durarak hareketsiz daha düzenli yemekler yemek.

Geçen sene Adanadan antebe giderken 78 kiloydum iyiydim sadece biraz yağ vardı. Şu an 95 civarlarındayım daha 100 görmedim (İnşallah). Geçen yaz 0 hareket vardı ama kilo almıyordum ve aile evindeydim. Şu an antepte ablamla kalıyom ama öğrenci evi gibi bir yemek yapılıyor 3-5 gün falan yiyoz bitsin diye uğraşa uğraşa kilo alıyom. Bir de okul vardı yürüme, staj varken bile kilo aldım.

Şu an ailem falan da burada istediğim gibi yememi düzenleyebilirim. Lisede yine evde durarak ve hareketsiz sadece yemeden kısarak kilo veriyordum rahatça.

Kısaca isteğim yine evde durarak hareketsiz daha düzenli yemekler yemek.
Başlık ne koparttı hocam😄😄

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
hareketsiz ağırlık yapmadan kilo verirsen kastan yakarsın, ağırlık yaparak kaslanarak hafiften metabolizma hızını bile artırırsın, bu sayede kilo vermen kolaylaşır, hareketsiz şekilde vermek zaten zor ve saçma, en az 30-40 dk yürümek lazım, karbı düşür, proteini artır, abur cuburdan paketli gıdalardan uzak dur, bi tane mutfak terazisi al yediklerinin kalorisini değerlerinide hesaplarsın

• Beğen
Diyetisyene giderken hep yürüyüş yaptırıyordu ama çok uzun yıllardır hareketsiz olduğum için 30+40dk da hemen tikanabilirsin o yüzden 15-20 dj olarak kısa sürelerle başla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A
Diyetisyene giderken hep yürüyüş yaptırıyordu ama çok uzun yıllardır hareketsiz olduğum için 30+40dk da hemen tikanabilirsin o yüzden 15-20 dj olarak kısa sürelerle başla
ma pek istediğine uymuyor

• Beğen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A

ma pek istediğine uymuyor
yürümede sorunum yok ya lisede evde spor yapardım birkaç aletim vardı. dambıl,spor bisikleti birkaç şey daha vardı da ismini unuttum

yürümede sorunum yok ya lisede evde spor yapardım birkaç aletim vardı. dambıl,spor bisikleti birkaç şey daha vardı da ismini unuttum
Amaç sadece kilo vermekte ağırlığa çok gerek yok bence ama yapabilirsin bisikleti felan kullanabilirsin yaz geldi git parkta dolaş biraz yürü daha iyi bence ben sadece kilo vermek istiyordum yetiyordu

• Beğen
Antep gibi gastronomi faciası bir şehirde hareketsiz kalmak intihar etmek demektir. Herhangi bir yiyecek orada 2 kat kaloridir. ekmek mesela normalde 450 kaloriyse antepte garanti 900 kaloridir.

• Beğen
yoğurtlu kür ye hocam 🤣
Şaka bir yana bence hareketsiz bu işler olmaz ya da boğazını iyi sıkacaksın ki oda zor

• Beğen
Boy kaç

• Beğen
Geri