Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,819
Satıcı hepsiburadanın kendisi alınır mı bilmiyorum ama alırız gibi bende araştırıyorum arayan yararlana bilir 65k fiyat gördüm çoğu yerde.
Hocam babam onlar toplama diyip duruyor niye ucuz öyleyse mağazalardan diyor, turkcell ile konuşup geldiler 65k 30 önden gerisi 3 taksit.niye alınmasın ben iphone 17 aldım hb satıcıdan
Garanti konusunda şüphe duyuyorlar birde.niye alınmasın ben iphone 17 aldım hb satıcıdan
geri kafalılık yapıp kazıklanmaya gerek yok türkiyenin en büyük pazaryerlerinden biri neden toplama telefon satsın, turkcelldeki satış elemanı babanın kafayı kurcalamış sanırımHocam babam onlar toplama diyip duruyor niye ucuz öyleyse mağazalardan diyor, turkcell ile konuşup geldiler 65k 30 önden gerisi 3 taksit.
Hocam peki alışveriş kredisi ile taksit diyor o ne mantık oluyor? düz taksitten farkı nedir.Ne toplaması hocam normal mağazalardan daha güvenilir bunlar. Satıcı direkt Hepsiburada trendyol amazon vs. İse
kredi kartına taksit yapmak türkiye cumhuriyeti yasalarınca yasak. telefona taksit yapamıyorlar. bankayla anlaşıp alışveriş kredisi çıkartıyorlar o şekilde taksit yapıyor. bunu vatan bilgisayar falan da yapıyor hepsiburadaya özel değil. gayet de mantıklı bir sistem durumu nakite olamyanlar içinHocam peki alışveriş kredisi ile taksit diyor o ne mantık oluyor? düz taksitten farkı nedir.
Bende 4 yil once falan oppo reno 5 lite almistim, sonra satip s22 aldim. Hepsiburadada hicbi sorun olmadjTurkcel, vodafone gibi telefoncu olmayan ama telefon satan yerler kazıktır. Bu bilinen bi gerçek. 2.olarak hepsiburada kapalı kutu satar, toplama satan yerler "yenilenmiş telefon" satan yerler
Anladım hocam kart üzerine cihazı almaya yetecek kadar olan ücret alışveriş kredisi olarak çıkıyor, o ücret ile alıyoruz ve bunu faizsiz veya faizli 3 ay ödüyoruz.düz karta taksit yapmak türkiye cumhuriyeti yasalarınca yasak. telefona taksit yapamıyorlar. bankayla anlaşıp alışveriş kredisi çıkartıyorlar o şekilde taksit yapıyor. bunu vatan bilgisayar falan da yapıyor hepsiburadaya özel değil. gayet de mantıklı bir sistem durumu nakite olamyanlar için
Hocam 2 cihaz var ama imei numaralarını kendi YD telefonlarıma aktardım o yüzden açılmıyor cihazlar.@Yozgatlııı elinde kullanmadığın eski telefon varsa hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyasına ver kapından teslim alıyorlar, daha da ucuza gelir telefon
telefonun tamamını da karşılayabilir kredi. faizli faizsiz siz daha iyi bilirsiniz ben kredi kullanmadım ama vatan faizsiz veriyordu sanırımAnladım hocam kart üzerine cihazı almaya yetecek kadar olan ücret alışveriş kredisi olarak çıkıyor, o ücret ile alıyoruz ve bunu faizsiz veya faizli 3 ay ödüyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2 cihaz var ama imei numaralarını kendi YD telefonlarıma aktardım o yüzden açılmıyor cihazlar.
anladımHocam 2 cihaz var ama imei numaralarını kendi YD telefonlarıma aktardım o yüzden açılmıyor cihazlar.
hocam eskiyi götür yeni alda Sadece s25 ve s26 ultra var, düz s26 için yok ama sağolun genedetelefonun tamamını da karşılayabilir kredi. faizli faizsiz siz daha iyi bilirsiniz ben kredi kullanmadım ama vatan faizsiz veriyordu sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım
Evet vatan 3 taksit faizsiz veriyor hemde kredisiz, ancak 65 bin TL diyor onlarda Turkcell gibi.telefonun tamamını da karşılayabilir kredi. faizli faizsiz siz daha iyi bilirsiniz ben kredi kullanmadım ama vatan faizsiz veriyordu sanırım