🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

parafa başvurmayı denedim ama gelir belgesi için şubeye gitmemi istiyor. herkes bunula uğraştı mı böyle kart çıkarmadan önce? online yapılır diye sanıyordum hızlıca

Sarar sarar :D bir ürün alacagım.Outlet,sıfırı minimum 23k.Vatan outlette 21k.5k cashback ile 16k ya gelecek inşallah.
4k daha harcaman gerekiyor cashback için. Herhangi bir harcama oluyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parafa başvurmayı denedim ama gelir belgesi için şubeye gitmemi istiyor. herkes bunula uğraştı mı böyle kart çıkarmadan önce? online yapılır diye sanıyordum hızlıca
Bana tık diye çıktı

4k daha harcaman gerekiyor cashback için. Herhangi bir harcama oluyor diye biliyorum

Bana tık diye çıktı
gelir vs sorduğunda neler seçtiğini sorabilir miyim? belki de ben senden farklı seçtiğim için benden bunu istiyor

Bana tık diye çıktı
Bir şey olmaz biliyorum.Faturaydı kahveydi cart curt derken 4k hızlıdan harcanır :D
Bu arada siz uygulamadan mı başvurdunuz yoksa siteden mi?

gelir vs sorduğunda neler seçtiğini sorabilir miyim? belki de ben senden farklı seçtiğim için benden bunu istiyor
Hocam neyse onu yazdım ben ekstra bir şey yazmadım. Ücretli özel sektör, 70k yazmıştım.
Bir şey olmaz biliyorum.Faturaydı kahveydi cart curt derken 4k hızlıdan harcanır :D
Bu arada siz uygulamadan mı başvurdunuz yoksa siteden mi?
Ben iki tane çıkarttırdım biri de anneme. İkisine de uygulamadan başvurmuştum.

Hocam neyse onu yazdım ben ekstra bir şey yazmadım. Ücretli özel sektör, 70k yazmıştım.

Ben iki tane çıkarttırdım biri de anneme. İkisine de uygulamadan başvurmuştum.
Yok, ille de gel diyor bana. Öğrenciyim diye sanırım. 9070 alıcaktım indirim yaptırmak istiyordum

Yok, ille de gel diyor bana. Öğrenciyim diye sanırım. 9070 alıcaktım indirim yaptırmak istiyordum
Aylık bir gelirin varsa bankalarda ortak çıkıyor. Senin ki çıkmamış olabilir, zaten min 500k limite veriliyor. O yüzden gelir belgesi istemek için çağırmışlardır

Aslında evet , ben şirket vasıtasıyla şubeden cıkardım

Geri