Vatanda geçerli değil kiBu arada 30k üstüne 1500 TL veren ayrı bir kampanya da var alışveriş yapmadan ona da katılın 6500 gelsin![]()
Vatanda geçerli değil kiBu arada 30k üstüne 1500 TL veren ayrı bir kampanya da var alışveriş yapmadan ona da katılın 6500 gelsin![]()
Vatan treni kaçtı bence 11k'dan sonra 5k sarmazVatanda geçerli değil ki
![]()
Seçili E-Ticaret Alışverişlerinize 1.500 TL ParafPara
www.parafly.com.tr
Sarar sararVatan treni kaçtı bence 11k'dan sonra 5k sarmaz![]()
4k daha harcaman gerekiyor cashback için. Herhangi bir harcama oluyor diye biliyorumSarar sararbir ürün alacagım.Outlet,sıfırı minimum 23k.Vatan outlette 21k.5k cashback ile 16k ya gelecek inşallah.
Bana tık diye çıktıparafa başvurmayı denedim ama gelir belgesi için şubeye gitmemi istiyor. herkes bunula uğraştı mı böyle kart çıkarmadan önce? online yapılır diye sanıyordum hızlıca
gelir vs sorduğunda neler seçtiğini sorabilir miyim? belki de ben senden farklı seçtiğim için benden bunu istiyor4k daha harcaman gerekiyor cashback için. Herhangi bir harcama oluyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana tık diye çıktı
Bir şey olmaz biliyorum.Faturaydı kahveydi cart curt derken 4k hızlıdan harcanır4k daha harcaman gerekiyor cashback için. Herhangi bir harcama oluyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana tık diye çıktı
Hocam neyse onu yazdım ben ekstra bir şey yazmadım. Ücretli özel sektör, 70k yazmıştım.gelir vs sorduğunda neler seçtiğini sorabilir miyim? belki de ben senden farklı seçtiğim için benden bunu istiyor
Ben iki tane çıkarttırdım biri de anneme. İkisine de uygulamadan başvurmuştum.Bir şey olmaz biliyorum.Faturaydı kahveydi cart curt derken 4k hızlıdan harcanır
Bu arada siz uygulamadan mı başvurdunuz yoksa siteden mi?
Yok, ille de gel diyor bana. Öğrenciyim diye sanırım. 9070 alıcaktım indirim yaptırmak istiyordumHocam neyse onu yazdım ben ekstra bir şey yazmadım. Ücretli özel sektör, 70k yazmıştım.
Ben iki tane çıkarttırdım biri de anneme. İkisine de uygulamadan başvurmuştum.
Aylık bir gelirin varsa bankalarda ortak çıkıyor. Senin ki çıkmamış olabilir, zaten min 500k limite veriliyor. O yüzden gelir belgesi istemek için çağırmışlardırYok, ille de gel diyor bana. Öğrenciyim diye sanırım. 9070 alıcaktım indirim yaptırmak istiyordum
Aslında evet , ben şirket vasıtasıyla şubeden cıkardımparafa başvurmayı denedim ama gelir belgesi için şubeye gitmemi istiyor. herkes bunula uğraştı mı böyle kart çıkarmadan önce? online yapılır diye sanıyordum hızlıca