Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Hasan enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
İstanbulda dün telefonumu kaybettim 16 pro yd telefondu kale turizmin servis aracına bindim servis aracında düşürdüm saat 9 civarında direk ulaşmaya çalıştım ama ulasamadım bugün haber geldi ARAÇTA telefon bulunmadigini belirtmiş araç şoförü iCloud hesabımda hatırlamıyorum 4 mailin vardı hepsini denedim lakin bulamadım başka çözüm önerisi varmı hattıda iptal ettim yeni hat çıkardım

telefona ulaşılabilecek bütün yolları kesmişsin. Telefon bulunmadıysa birisi almış.

Geçmiş olsun hocam. Yeni sahibine de hayırlı olsun demek düşer. Servis şöförü cihazı alıp ofislerine götürse, sizde face id ile kendinizin olduğunu kanıtlasaydınız çözülürdü iş.

İstanbulda dün telefonumu kaybettim 16 pro yd telefondu kale turizmin servis aracına bindim servis aracında düşürdüm saat 9 civarında direk ulaşmaya çalıştım ama ulasamadım bugün haber geldi ARAÇTA telefon bulunmadigini belirtmiş araç şoförü iCloud hesabımda hatırlamıyorum 4 mailin vardı hepsini denedim lakin bulamadım başka çözüm önerisi varmı hattıda iptal ettim yeni hat çıkardım
Police giderseniz imeiden IP'den InsaAllah bir ilerleme olur.

Telefonun içinde var zaten de kullanamamış 😅
Oda onun şeyinden kaynaklı ayrı takip cihazı takacak unutkan birisiyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam. Yeni sahibine de hayırlı olsun demek düşer. Servis şöförü cihazı alıp ofislerine götürse, sizde face id ile kendinizin olduğunu kanıtlasaydınız çözülürdü iş.
Üstüne 1 bardak soğuk içmesini ve takip cihazı önerisi başlıklı konu açmasını öneriyorum

Oda onun şeyinden kaynaklı ayrı takip cihazı takacak unutkan birisiyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne 1 bardak soğuk içmesini ve takip cihazı önerisi başlıklı konu açmasını öneriyorum

Takip cihazından ziyade icloud şifresini evinde bir yerde not olarak barındırmasını tavsiye ederim ben. Cihazımı buldan rahatlıkla bulunabilir sonra

cihazda icloud girili değil mi? giriliyse cihaz kitlenecek zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,392
Üyeler
198,751
Son üye
Muhammed__Ali

Geri