Outdoor Basketbol Ayakkabısı Önerisi?

Tuntas

80+
Reaksiyon skoru
9
Forumlarda sporla ilgili konuların çok az olduğundan ayakkabı bulmakta zorluk çekiyorum. Dışarıda beton zeminde basketbol oynuyorum ve normal oynadığım ayakkabılarım rahatsız hissettiriyor.(düz taban wans)

Bu nedenle betonda uzun süre dayanıcak basketbol ayakkabısı arayışındayım. Bazen denge konusunda sorun yaşıyorum ayak burkmaları yaşamayacak bir ayakkabı arıyorum

Bazı eski konularda Luka 77 witness 8 gibi ayakkabıların önerildiğini görmüştüm sizce nasıldır?

Bütçe 6000TL

Forumlarda sporla ilgili konuların çok az olduğundan ayakkabı bulmakta zorluk çekiyorum. Dışarıda beton zeminde basketbol oynuyorum ve normal oynadığım ayakkabılarım rahatsız hissettiriyor.(düz taban wans)

Bu nedenle betonda uzun süre dayanıcak basketbol ayakkabısı arayışındayım. Bazen denge konusunda sorun yaşıyorum ayak burkmaları yaşamayacak bir ayakkabı arıyorum

Bazı eski konularda Luka 77 witness 8 gibi ayakkabıların önerildiğini görmüştüm sizce nasıldır?

Bütçe 6000TL
Genel Olarak .

Nike Air Max Impact 4

Valla Mağazalarda Bulmaya Çalış Bulunur Diye Düşünüyorum
bölgemde adidas nike gibi markaları satan çoğu yeri gezdim günlük ayakkabılar yoğunluklu basketbol ayakkabıları ya hiç yok yada çok nadir

Buda Güzel .

Kaç Numara Giyiyordun ?

Buda Güzel .

Immortality 5 in yeşil versiyonu hoşuma gitti teşşekkür ederim

Witness 8 kullanıyorum beton sahada gayet memnunum kilom fazla kötü bir burkulma yaşadım orada bileği tutmasa kırılırdı burukla kurtuldum burkulmadan 1 hafta önce falan almıştım iyi ki almışım memnunum yani

Witness 8 kullanıyorum beton sahada gayet memnunum kilom fazla kötü bir burkulma yaşadım orada bileği tutmasa kırılırdı burukla kurtuldum burkulmadan 1 hafta önce falan almıştım iyi ki almışım memnunum yani
geçmiş olsun iyi kurtulmulşsun yalnız ben redditte yabancı bir sayfada witness 8 in burkulmaları meşhur olduğunu okumuştum. emin olmamakla birlikte seni kurtaran ayakkabı buna sebebiyette vermiş olabilir

Ekler

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    45.2 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Geri