8500 TL Monitor Onerisi

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
319
Arkadaslar dün valorant oynarken talhisiz bi olay yasandı ve monitor hasara baglı olarak ciizgi cizgi oldu butcem 8500tl monitor olarak ne onerirsinizz 24 inc kullanıyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

riske girerim diyorsanda rampage titan 400hz
hocam rapmpagden uzagım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu monitor nasıldır hocam https://www.hepsiburada.com/lenovo-...vH2dQxcpIvXGiHdnMrsoXhrZtx45O40gaAmIbEALw_wcB

hocam genel olarak valorant oynuyorum arada arkadaslarla mecha chamelon peak gibi ufak tefek oyunlar oynuyorum 2kya gerek varmidir
Sistem 2K için yetersiz kalır hocam, 1080P'den devam edebilirsiniz ama dediğim gibi fazla bütçe ayırmaya gerek yok. KTC H25T7 önerecektim 3700 TL civarıydı ama fiyatı artmış. Tekrar düşer 3800-4000 arasına da sizin işin biraz aciliyeti var galiba.

Sistem 2K için yetersiz kalır hocam, 1080P'den devam edebilirsiniz ama dediğim gibi fazla bütçe ayırmaya gerek yok. KTC H25T7 önerecektim 3700 TL civarıydı ama fiyatı artmış. Tekrar düşer 3800-4000 arasına da sizin işin biraz aciliyeti var galiba.
hocam hazir butcemde varken adam akili bisey almak istiyorum

Ne konuda kötü, ve deneyimlediniz mi ?
deneyimledim hocam her postta da aynı yorumu yaptım, 2 adet monitörüm var biri 5 yıllık lg 1080p 144hz ips diğeri lg 2k 165hz ips ben bu lenovoyu aldım 2k monitörümü kaldırıp onun yerine koydum yani 2 tane 1080p yan yana oldu, ama lenovoya 1080p demeye bin şahit ister masaüstünde veya videolarda iyi kötü renk ayarıyla bir yere kadar kurtarılıyor ama oyunlarda renkler ve görüntüler birbirine giriyor aynı oyunu 2 ekrana yansıttım lg'de bir problem yok 1080p gibi duruyordu ama lenovo özelliklerinde 720p yazsa şaşırmazdım o derece, hz ve ms muhabbeti de bana pek gerçekçi gelmedi internette araştırdım adam akıllı test videosu bulamadım örneğin lolü tr de 8 pingle oynuyorum west serverında 38 pingle ve o aradaki fark anlaşılıyor ama bu dediğim 2 monitör arasında ben hz veya ms farkı göremedim, boş bir pencere açıyorum 2 ekran arasında kayıdırıyorum fark yok lolü iki ekranda açıyorum insan 144 ile 320 hz arasında fark bekliyorum ikisinde de bir hız farkı yoktu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
deneyimledim hocam her postta da aynı yorumu yaptım, 2 adet monitörüm var biri 5 yıllık lg 1080p 144hz ips diğeri lg 2k 165hz ips ben bu lenovoyu aldım 2k monitörümü kaldırıp onun yerine koydum yani 2 tane 1080p yan yana oldu, ama lenovoya 1080p demeye bin şahit ister masaüstünde veya videolarda iyi kötü renk ayarıyla bir yere kadar kurtarılıyor ama oyunlarda renkler ve görüntüler birbirine giriyor aynı oyunu 2 ekrana yansıttım lg'de bir problem yok 1080p gibi duruyordu ama lenovo özelliklerinde 720p yazsa şaşırmazdım o derece, hz ve ms muhabbeti de bana pek gerçekçi gelmedi internette araştırdım adam akıllı test videosu bulamadım örneğin lolü tr de 8 pingle oynuyorum west serverında 38 pingle ve o aradaki fark anlaşılıyor ama bu dediğim 2 monitör arasında ben hz veya ms farkı göremedim, boş bir pencere açıyorum 2 ekran arasında kayıdırıyorum fark yok lolü iki ekranda açıyorum insan 144 ile 320 hz arasında fark bekliyorum ikisinde de bir hız farkı yoktu.
Benim de önceki monitörüm 144Hz Monster'dı, 1 hafta kadar Fazeon 2K 180Hz kullandım sonra onu iade edip bu 320Hz Lenovo'yu aldım. CS'de vuruşlarımda çok ufak bi gelişme gördüm yalan yok ama gözümle bir akıcılık hissetmedim. Monitörü 180Hz ayarladığımda da aynı akıcılık 320'de de. Görüntü keskinliği olarak da daha iyi 1080p monitörler var evet. Renkleri ayarladıktan sonra göze batan bir şey olmuyor, hatta yeterli diyebilirim.
Doğruluğundan emin değilim ama bulduğum bir testte 280-300cd/m civarı parlaklık, 1020:1 kontrast oranı vardı. Panelini bulamadım, muhtemelen Native 320 değil, hatta Native 300 bile olmayabilir.

Ekler

• 1781786624979.webp
    1781786624979.webp
    833.3 KB · Hit: 17
hocam sonuc olarak hangi monitoru alayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri