hocam rapmpagden uzagım![]()
MSI MAG 255XF 24.5 1920x1080 300Hz 0.5ms Adaptive Sync Flat IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MAG 255XF 24.5 1920x1080 300Hz 0.5ms Adaptive Sync Flat IPS Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
riske girerim diyorsanda rampage titan 400hz
hocam genel olarak valorant oynuyorum arada arkadaslarla mecha chamelon peak gibi ufak tefek oyunlar oynuyorum 2kya gerek varmidir1080P monitöre o kadar bütçe ayırmaya gerek yok, 2K 240Hz monitörler var o paralara. Şunu alabilirsin;
Sistem 2K için yetersiz kalır hocam, 1080P'den devam edebilirsiniz ama dediğim gibi fazla bütçe ayırmaya gerek yok. KTC H25T7 önerecektim 3700 TL civarıydı ama fiyatı artmış. Tekrar düşer 3800-4000 arasına da sizin işin biraz aciliyeti var galiba.hocam genel olarak valorant oynuyorum arada arkadaslarla mecha chamelon peak gibi ufak tefek oyunlar oynuyorum 2kya gerek varmidir
hocam hazir butcemde varken adam akili bisey almak istiyorumSistem 2K için yetersiz kalır hocam, 1080P'den devam edebilirsiniz ama dediğim gibi fazla bütçe ayırmaya gerek yok. KTC H25T7 önerecektim 3700 TL civarıydı ama fiyatı artmış. Tekrar düşer 3800-4000 arasına da sizin işin biraz aciliyeti var galiba.
lenovo çok kötü hocam valodan soğursunuz.hocam rapmpagden uzagım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu monitor nasıldır hocam https://www.hepsiburada.com/lenovo-...vH2dQxcpIvXGiHdnMrsoXhrZtx45O40gaAmIbEALw_wcB
Ne konuda kötü, ve deneyimlediniz mi ?lenovo çok kötü hocam valodan soğursunuz.
kırılan monitorum lenovoydulenovo çok kötü hocam valodan soğursunuz.
deneyimledim hocam her postta da aynı yorumu yaptım, 2 adet monitörüm var biri 5 yıllık lg 1080p 144hz ips diğeri lg 2k 165hz ips ben bu lenovoyu aldım 2k monitörümü kaldırıp onun yerine koydum yani 2 tane 1080p yan yana oldu, ama lenovoya 1080p demeye bin şahit ister masaüstünde veya videolarda iyi kötü renk ayarıyla bir yere kadar kurtarılıyor ama oyunlarda renkler ve görüntüler birbirine giriyor aynı oyunu 2 ekrana yansıttım lg'de bir problem yok 1080p gibi duruyordu ama lenovo özelliklerinde 720p yazsa şaşırmazdım o derece, hz ve ms muhabbeti de bana pek gerçekçi gelmedi internette araştırdım adam akıllı test videosu bulamadım örneğin lolü tr de 8 pingle oynuyorum west serverında 38 pingle ve o aradaki fark anlaşılıyor ama bu dediğim 2 monitör arasında ben hz veya ms farkı göremedim, boş bir pencere açıyorum 2 ekran arasında kayıdırıyorum fark yok lolü iki ekranda açıyorum insan 144 ile 320 hz arasında fark bekliyorum ikisinde de bir hız farkı yoktu.Ne konuda kötü, ve deneyimlediniz mi ?
Benim de önceki monitörüm 144Hz Monster'dı, 1 hafta kadar Fazeon 2K 180Hz kullandım sonra onu iade edip bu 320Hz Lenovo'yu aldım. CS'de vuruşlarımda çok ufak bi gelişme gördüm yalan yok ama gözümle bir akıcılık hissetmedim. Monitörü 180Hz ayarladığımda da aynı akıcılık 320'de de. Görüntü keskinliği olarak da daha iyi 1080p monitörler var evet. Renkleri ayarladıktan sonra göze batan bir şey olmuyor, hatta yeterli diyebilirim.deneyimledim hocam her postta da aynı yorumu yaptım, 2 adet monitörüm var biri 5 yıllık lg 1080p 144hz ips diğeri lg 2k 165hz ips ben bu lenovoyu aldım 2k monitörümü kaldırıp onun yerine koydum yani 2 tane 1080p yan yana oldu, ama lenovoya 1080p demeye bin şahit ister masaüstünde veya videolarda iyi kötü renk ayarıyla bir yere kadar kurtarılıyor ama oyunlarda renkler ve görüntüler birbirine giriyor aynı oyunu 2 ekrana yansıttım lg'de bir problem yok 1080p gibi duruyordu ama lenovo özelliklerinde 720p yazsa şaşırmazdım o derece, hz ve ms muhabbeti de bana pek gerçekçi gelmedi internette araştırdım adam akıllı test videosu bulamadım örneğin lolü tr de 8 pingle oynuyorum west serverında 38 pingle ve o aradaki fark anlaşılıyor ama bu dediğim 2 monitör arasında ben hz veya ms farkı göremedim, boş bir pencere açıyorum 2 ekran arasında kayıdırıyorum fark yok lolü iki ekranda açıyorum insan 144 ile 320 hz arasında fark bekliyorum ikisinde de bir hız farkı yoktu.
hocam sonuc olarak hangi monitoru alayimdeneyimledim hocam her postta da aynı yorumu yaptım, 2 adet monitörüm var biri 5 yıllık lg 1080p 144hz ips diğeri lg 2k 165hz ips ben bu lenovoyu aldım 2k monitörümü kaldırıp onun yerine koydum yani 2 tane 1080p yan yana oldu, ama lenovoya 1080p demeye bin şahit ister masaüstünde veya videolarda iyi kötü renk ayarıyla bir yere kadar kurtarılıyor ama oyunlarda renkler ve görüntüler birbirine giriyor aynı oyunu 2 ekrana yansıttım lg'de bir problem yok 1080p gibi duruyordu ama lenovo özelliklerinde 720p yazsa şaşırmazdım o derece, hz ve ms muhabbeti de bana pek gerçekçi gelmedi internette araştırdım adam akıllı test videosu bulamadım örneğin lolü tr de 8 pingle oynuyorum west serverında 38 pingle ve o aradaki fark anlaşılıyor ama bu dediğim 2 monitör arasında ben hz veya ms farkı göremedim, boş bir pencere açıyorum 2 ekran arasında kayıdırıyorum fark yok lolü iki ekranda açıyorum insan 144 ile 320 hz arasında fark bekliyorum ikisinde de bir hız farkı yoktu.