Ktc H27e6 27 Alınır mı?

kratos_

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
10000
aldınız mı hocam? kullanıyorsanız nasıldır bende almayı düşünüyorum
Hocam ben alıp kullanıyorum şuanda çok memnunum tavsiye ederim ancak benim 2. siparişim bu ilkinde ölü piksel çıktı iade ettim 2. sinde çıkmadı biraz şans işi ölü pikselle uğraşamam diyorsan Gamepower Lunis L90 öneririm bu monitörde güzel.

Hocam ben alıp kullanıyorum şuanda çok memnunum tavsiye ederim ancak benim 2. siparişim bu ilkinde ölü piksel çıktı iade ettim 2. sinde çıkmadı biraz şans işi ölü pikselle uğraşamam diyorsan Gamepower Lunis L90 öneririm bu monitörde güzel.
Hocam siparişi nereden verdiniz ve iade sürece ne kadar sürdü bende iade ettim şuan inceleniyor Trendyol üzerinden almıştım

İade konusunda sıkıntı çıkartmayan bir yerden alın, şansınız yaver gitmez de ölü piksel vs. çıkarsa iade edersiniz. Gayet güzel monitör.

Hocam siparişi nereden verdiniz ve iade sürece ne kadar sürdü bende iade ettim şuan inceleniyor Trendyol üzerinden almıştım
N11 den sipariş vermiştim ilk siparişimi Teknoklik satıcısından. İade ettiğimde iade satıcının eline ulaştığı gün onaylamıştı.

Aynı satıcıdan Trendyol üzerinden iade ettim ama hala bekliyorum neden acaba, siz pixel sorunundan bahsettiniz mi
N11 den sipariş vermiştim ilk siparişimi Teknoklik satıcısından. İade ettiğimde iade satıcının eline ulaştığı gün onaylamıştı.

Tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,056
Üyeler
199,277
Son üye
impsuedo

Geri