Kart bilgisi girmenize gerek yok Ideal mi ne öyle bi şey var oraya basın oraya rastgele bi şeyler yazın tamam diyin sonra indirme linki çıkıyor basıp indirin bittiBu link üzerinden bölgemi seçmeden ve Ödem kısmında Ideal kısmından satın aldım ve Deluxe paketi 12 ay geçerli ve size kod soracak o kısma da bunu yazdımNorton 360 | Complete bescherming voor jouw online wereld
Norton 360 | Complete bescherming voor jouw online wereldnl.norton.com
BOL140699NORTON
Sonrasında dediğim gibi ödeme kısmında Ideal tıkladığı için benden kart bilgilerimi istemdi onun üzerine satın aldıktan sonra da Aboneil kısmına giriş yaptım ve abonelik yenileme kısmından iptal ettim ve abonelik de yenilenmemiş olacak.
Bu işlemi de yaapbilmek için hesabım sayfanıza alaşıyorsunuz ve sağ üste abonelik kısmı var oradan yapıyorsunuz.
Not: Abonelik iptal olmuyor sadece yenileme işlemini iptal etmiş oluyorsunuz.
Bende öyle dedim ya zaten ben diyorum 2+2 4 sen diyorsun 2+2 4Kart bilgisi girmenize gerek yok Ideal mi ne öyle bi şey var oraya basın oraya rastgele bi şeyler yazın tamam diyin sonra indirme linki çıkıyor basıp indirin bitti
Ben hortlattım hayırlı olsun
VPN normal sürümde de var gerek yok 1 Euro vermeye ben de geçen sene senin gibi yapmıştım dikkata değer ekstra bir şey yoktu alıntıya giriyorumgamer olanı aldım ben de vpn varmış 1 euro bedava
Norton ne bilmiyorum ucuz diye Papara'ya 45 lira yükleyip 1 euroluk olanı alacağım sanal kartı da sileceğim ne işe yarar bu uygulama
aldık artık gitti 1 euroBen hortlattım hayırlı olsun
VPN normal sürümde de var gerek yok 1 Euro vermeye ben de geçen sene senin gibi yapmıştım dikkata değer ekstra bir şey yoktu alıntıya giriyorum
vpn deluxe sürümde yok sanırım ben bulamadım vpn indirmeyiBen hortlattım hayırlı olsun
VPN normal sürümde de var gerek yok 1 Euro vermeye ben de geçen sene senin gibi yapmıştım dikkata değer ekstra bir şey yoktu alıntıya giriyorum