🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

tam da bugün orijinal bir antivirüs programı alayım diyordum. Çok iyi oldu. Oyun ve iş için bilgisayarı kullanıyorum. Bu program bilgisayarı korumak ve virüslerden uzak tutmak için norton 360 deluxe yeterli olur mu?

Bu link üzerinden bölgemi seçmeden ve Ödem kısmında Ideal kısmından satın aldım ve Deluxe paketi 12 ay geçerli ve size kod soracak o kısma da bunu yazdım
BOL140699NORTON

Sonrasında dediğim gibi ödeme kısmında Ideal tıkladığı için benden kart bilgilerimi istemdi onun üzerine satın aldıktan sonra da Aboneil kısmına giriş yaptım ve abonelik yenileme kısmından iptal ettim ve abonelik de yenilenmemiş olacak.
Bu işlemi de yaapbilmek için hesabım sayfanıza alaşıyorsunuz ve sağ üste abonelik kısmı var oradan yapıyorsunuz.
Not: Abonelik iptal olmuyor sadece yenileme işlemini iptal etmiş oluyorsunuz.

Bu link üzerinden bölgemi seçmeden ve Ödem kısmında Ideal kısmından satın aldım ve Deluxe paketi 12 ay geçerli ve size kod soracak o kısma da bunu yazdım
BOL140699NORTON

Sonrasında dediğim gibi ödeme kısmında Ideal tıkladığı için benden kart bilgilerimi istemdi onun üzerine satın aldıktan sonra da Aboneil kısmına giriş yaptım ve abonelik yenileme kısmından iptal ettim ve abonelik de yenilenmemiş olacak.
Bu işlemi de yaapbilmek için hesabım sayfanıza alaşıyorsunuz ve sağ üste abonelik kısmı var oradan yapıyorsunuz.
Not: Abonelik iptal olmuyor sadece yenileme işlemini iptal etmiş oluyorsunuz.
Kart bilgisi girmenize gerek yok Ideal mi ne öyle bi şey var oraya basın oraya rastgele bi şeyler yazın tamam diyin sonra indirme linki çıkıyor basıp indirin bitti

Kim hortlattı konuyu arada bende aldım :D

1782649819882.webp

bu tarz koruma programlarını yıllardır kullanmıyorum başımada bir şey gelmedi sizce kullanmak lazım mı ben pc performansı düşürcekmiş gibi hissediyorum

Kart bilgisi girmenize gerek yok Ideal mi ne öyle bi şey var oraya basın oraya rastgele bi şeyler yazın tamam diyin sonra indirme linki çıkıyor basıp indirin bitti
Bende öyle dedim ya zaten ben diyorum 2+2 4 sen diyorsun 2+2 4 :D

Kim hortlattı konuyu arada bende aldım :D

Alıntıyı görüntüle
Ben hortlattım hayırlı olsun :D

gamer olanı aldım ben de vpn varmış 1 euro bedava
VPN normal sürümde de var gerek yok 1 Euro vermeye ben de geçen sene senin gibi yapmıştım dikkata değer ekstra bir şey yoktu alıntıya giriyorum

Norton ne bilmiyorum ucuz diye Papara'ya 45 lira yükleyip 1 euroluk olanı alacağım sanal kartı da sileceğim ne işe yarar bu uygulama

1782651953378.webp

böyle bi hata veriyor ödeme bilgisi girdikten sonra neden acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,967
Üyeler
198,872
Son üye
gragas3

Geri