Çözüldü✓ Laptop'u Ekstradan Isıtır mı?

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Arkadaşlar uzun klavye ve mouse bir arada padleri oluyor. Bu pedin üstünde laptopla oyun oynamak ekstra ısı yaptırır mı? Ona göre mouse pad siparişi vereceğim. Eğer ısı oluyor derseniz sadece mouse için olan düz karelerden alacağım. Isıtır ama seni etkileyecek kadar ısıtmaz derseniz direkt uzun olanlardan alacağım.

Laptopu mousepad üstüne koymak ısıtır. Bu yüzden altını biraz kaldırıp koymak her zaman iyidir. Direkt masaya koymakta ısıtır. Her türlü laptop altı biraz yukarıda olsa iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Arkadaşlar uzun klavye ve mouse bir arada padleri oluyor. Bu pedin üstünde laptopla oyun oynamak ekstra ısı yaptırır mı? Ona göre mouse pad siparişi vereceğim. Eğer ısı oluyor derseniz sadece mouse için olan düz karelerden alacağım. Isıtır ama seni etkileyecek kadar ısıtmaz derseniz direkt uzun olanlardan alacağım.
laptpoun aldina bir iki defter koysanda olur. ama direk mousepadin ustunde duracaksa laptop o zaman ısınır. oyun oynamiyorken idare eder fakat oyundayken laptop baya ısınır.

mousepad duz masaya kiyasla daha cok isinmasini saglar ancak duz masada bile laptopin direkt masanin uzerinde kalmasi ile ekte gosterdigim sekilde kalmasi arasinda cok buyuk fark olur.
eger laptop yerden zaten benzeri sekilde yuksekte tutuluyorsa mousepad veya masa fark etmez

Ekler

• pic_over_ftp.webp
    pic_over_ftp.webp
    274 KB · Hit: 23
mousepad duz masaya kiyasla daha cok isinmasini saglar ancak duz masada bile laptopin direkt masanin uzerinde kalmasi ile ekte gosterdigim sekilde kalmasi arasinda cok buyuk fark olur.
eger laptop yerden zaten benzeri sekilde yuksekte tutuluyorsa mousepad veya masa fark etmez
Ucuz yollu laptop standı :D

cantada laptop standi tasimak yerine 2 tane kalem tasiyorum is goruyomu goruyor :D
Haklısınız hocam peki daha yükseltmek istediğimiz de farklı seçenekler var mı sizden tavsiye almak isterim mesela :D

Haklısınız hocam peki daha yükseltmek istediğimiz de farklı seçenekler var mı sizden tavsiye almak isterim mesela :D
Hocam ben zamanında mediamarkttan bir stand almıştım fanlı idi.Yıllarca onu kullanmıştım.Fiyat performans açısından laptopa yapabileceğiniz en büyük iyiliklerden biri olduğunu düşünüyorum.Hatta ben laptopun alt kapağını bile sökmüştüm😅

Hocam ben zamanında mediamarkttan bir stand almıştım fanlı idi.Yıllarca onu kullanmıştım.Fiyat performans açısından laptopa yapabileceğiniz en büyük iyiliklerden biri olduğunu düşünüyorum.
Valla benim laptopa kutuplarada atsan 9 ultra 275hx de soğumaz 5090 da soğumaz :D

Valla benim laptopa kutuplarada atsan 9 ultra 275hx de soğumaz 5090 da soğumaz :D
Ben her türlü laptopta yapabileceğin kısıtlı yükseltmeler arasında kendimce üst sıralara koyuyorum.

Ben hatta bazen çok bayınca havalar laptopu falan boşverip standı prize takıp fanı kendime çeviriyordum 4 fanlıydı standım🙃

Ben her türlü laptopta yapabileceğin kısıtlı yükseltmeler arasında kendimce üst sıralara koyuyorum.

Ben hatta bazen çok bayınca havalar laptopu falan boşverip standı prize takıp fanı kendime çeviriyordum 4 fanlıydı standım🙃
Hocam tabikide öncelik biziz önce bişz soğuyacaz ki işimizi yapalım :D

buldugum en optimum cozum bu oldu hocam, eskiden 2 adet su sisesi kapagi tasirdim. Performansindan memnun kalmayinca bu tarz kalemlere upgradeledim setup i. Sizede tavsiye ederim hocam. Daha da yukseltmek performansi arttirmazken kullanim konforunuzu dusurur. Ancak ben yinede yukseldigi yere kadar yukselteyim diyorsan mavi osym silgilerinden 3 tanesini ust uste birbirine yapistirip kullanabilirsin ;)

Geri