Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 811
Yakında büyük kasalı bir masaüstü sistem dizmeyi düşünüyorum kasa önerilerini bekliyorum
detay vermeyi düşünüyor musunuzYakında büyük kasalı bir masaüstü sistem dizmeyi düşünüyorum kasa önerilerini bekliyorum
Unuttumhocam detayları bizmi tahmin ediyoruz tam olarak
Düşünüyorumdetay vermeyi düşünüyor musunuz
10-15 bin rengine falan kadar vermedimbütçe ?
renk ?
panoramik / klasik ?
ortalama bir öneri
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
10-15 bine cidden gerek varmıydı be hocam ekran kartınız nedirUnuttum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşünüyorum
10-15 bin rengine falan kadar vermedim
Söyle bir şey düşünüyorum
Bütçe konusunda çok sıkıntı yok ( her parçayı tek tek alacağım için) öteki parçalarada eşit davranıyorumbütçe sınırı yoksa ne beğendiysen al, kasaya 10 15 ayırıp diğer parçaları kısma tabii.
4-5 bin tl'nin üstü israf oluyor genelde
Saçma bir fiyatı var aynı kasanın tuf olmayan hali 5 bin lira tuf olunca 9 bin lira farkları yok bileBulabilirsen Tuf GT502 Horizon alabilirsin fiyatı biraz yüksek ama baya kaliteli kasa sistemimde kullanıyorum.
Büyük kasalı diye belirtmiştim ama neyse E-Atx veya ATX düşünüyorumDetay vermeyi unuttunuzda matx mi ATX mi akvaryummu ney olsun
Akvaryum kasalarda ısınma problemi oluyormuş galiba oyuzden mesh kasa düşünüyorum ama hava akışı güzel akvaryum kasa olursa hayır dememDetay vermeyi unuttunuzda matx mi ATX mi akvaryummu ney olsun
Bazılarında oluyor ama hava akışı güzel modellerde bir sıkıntı olmuyor işin sonrası fiyat ve görünüşe kalıyor psusuz bakiyorsanizBüyük kasalar güzel görünüyor birde yer derdi olmuyor
Büyük kasalı diye belirtmiştim ama neyse E-Atx veya ATX düşünüyorum
Akvaryum kasalarda ısınma problemi oluyormuş galiba oyuzden mesh kasa düşünüyorum ama hava akışı güzel akvaryum kasa olursa hayır demem