Sağlık Sigortası Neden Önemli ve Bilmeniz Gerekenler

ZATEN DEVLET MAAŞTAN SİGORTA KESİNTİSİ YAPMIYORMU ACİLDEN GİR DEVAM ET İŞTE HEM SİGORTA İÇİN PARA ÖDÜYORUZ HEMDE ÖZELE PARA ÖDEMEK SAÇMA.AMA EVLENİLİRSE EŞİNE YAPMAK MANTIKLI

Teşekkür ederim yorumunuz için malesef sektör bu yüzden sadece prim olarak gelişiyor insanların bu sektördeki fırsatları görmesi lazım
bende cok onemli oldugunu dusunuyorum. yaptirdiktan bir kac ay sonra mide ile ilgili problemler nedeniyle endoskopi olmam gerekti ve acileyeti vardi, ozel cok para isterdi ve devlette de randevu bulamazdim. Sigorta kurtardi beni gercekten o donemde. Gelecektede ne olur ne olmaz yaptirmak en mantiklisi

ZATEN DEVLET MAAŞTAN SİGORTA KESİNTİSİ YAPMIYORMU ACİLDEN GİR DEVAM ET İŞTE HEM SİGORTA İÇİN PARA ÖDÜYORUZ HEMDE ÖZELE PARA ÖDEMEK SAÇMA.AMA EVLENİLİRSE EŞİNE YAPMAK MANTIKLI
Hocam devlet sizden kesiyor ama malesef sadece acile gidilmiyor normal randevu almaya çalışınca 1 2 hafta sonraya alabiliyorsunuz ve ameliyatlarda artık malesef devlette paralı oldu yani eşine yaptırmak derken anlıyamadım orayı açıklarmısınız?

her saglik harcamasi acilde yapilmiyor hocam, ayrica tss zaten gss nin uzerine yapilan bir sey. Bana kalirsa tamamlayici olmadan devletten sigortali olmak sacma

bende cok onemli oldugunu dusunuyorum. yaptirdiktan bir kac ay sonra mide ile ilgili problemler nedeniyle endoskopi olmam gerekti ve acileyeti vardi, ozel cok para isterdi ve devlette de randevu bulamazdim. Sigorta kurtardi beni gercekten o donemde. Gelecektede ne olur ne olmaz yaptirmak en mantiklisi
Hocam sigorta zaten böyle bir şey kaza olduğu zaman kasko yaptırılmaz veya polis yakaladıktan sonra trafik sigortası yapılmaz önceden yapmak en mantıklısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her saglik harcamasi acilde yapilmiyor hocam, ayrica tss zaten gss nin uzerine yapilan bir sey. Bana kalirsa tamamlayici olmadan devletten sigortali olmak sacma
tabii ki hocam dün ameliyat oldum burnumdan etleri yaktırdım devlet 60k para istiyordu sigortadan oldum 1 kuruş para vermeden 10 numara hizmet aldım

Yanlış anlamışsınız siz sigortanızı yaparken tüm hastanelerde geçerli paket alabilirsiniz ve kasko imm dask konut sigortası da aynı mantıktır her gün kaza olmuyor ama kasko imm dask konut yapılıyor yani dediğiniz çok saçma ve parası fazla olsa belki anlayabileceğim ama şuanda çok uygun fiyatlar yani sağlık olduğu için saçma demeniz mantıklı gelmiyor
Evet ama o her hastanede geçen sigortaların poliçesi çok pahalı. Her hastanede ve her işlem için geçerli poliçeler zaten çok pahalı oluyor. Ayrıca gidiyorsun hastaneye çşu kadarını karşıladı üstüne şu kadar ver falan diyor. Çok iyi bir şey olduğunu tecrübe ettim çalıştığım firmadan ama kendim yapamadım. Yeterli bilgilendirilmiyor halk bu konuda ben de dahil. Hala tam çalışma şeklini bilmiyorum.

Hocam devlet sizden kesiyor ama malesef sadece acile gidilmiyor normal randevu almaya çalışınca 1 2 hafta sonraya alabiliyorsunuz ve ameliyatlarda artık malesef devlette paralı oldu yani eşine yaptırmak derken anlıyamadım orayı açıklarmısınız?
hangi devlette ameliyat paralı, kardeşinizin kolu çıkması denilen şey omuz çıkması bunu yatış endiaksyonu yok,ya verdiğiniz bilgiler sallmasyon yada özeller sizden para almak için boş yere yatırmış. Omuz çıkığı için operasyon önerilir çok terkrar ediyorsa. TSS çok güzel büyük illerde yaşayanlar için katılıyorum ama bilgileriniz hem tutarsız hem gerçek dışı.

Özel sağlık sigortası ile tamamlayıcı sağlık sigortası farklı şeyler mi? Her hastane de geçerli olan hangisi olur. Yaptırma düşünüyorum bende

Evet ama o her hastanede geçen sigortaların poliçesi çok pahalı. Her hastanede ve her işlem için geçerli poliçeler zaten çok pahalı oluyor. Ayrıca gidiyorsun hastaneye çşu kadarını karşıladı üstüne şu kadar ver falan diyor. Çok iyi bir şey olduğunu tecrübe ettim çalıştığım firmadan ama kendim yapamadım. Yeterli bilgilendirilmiyor halk bu konuda ben de dahil. Hala tam çalışma şeklini bilmiyorum.
aslinda policeyi okuyunca cok bariz nelerin karsilandigi vs ancak evet her hastanede ozellikle en luks hastanelerde gecen policeler cok pahali oluyor zaten top tier hastanelerde tamamlayici gecmiyor direkt ozel saglik yaptirmaniz gerekiyor. Ancak hemen hemen her durumda isinize yarayacak her istanbulda ornegin neredeyse her ilcede 2-3 hastanede gecerli olan tamamlayisi sigortalarin fiyatlari gercekten yillik 12k civarinda ucuz oluyor.

hangi devlette ameliyat paralı, kardeşinizin kolu çıkması denilen şey omuz çıkması bunu yatış endiaksyonu yok,ya verdiğiniz bilgiler sallmasyon yada özeller sizden para almak için boş yere yatırmış. Omuz çıkığı için operasyon önerilir çok terkrar ediyorsa. TSS çok güzel büyük illerde yaşayanlar için katılıyorum ama bilgileriniz hem tutarsız hem gerçek dışı.
Hocam benden para almadı özel devlete de sorduk ameliyat için para alıyorlar burun ameliyatında estetik olmamasına rağmen 60k para istediler bende ücretsiz diye biliyordum devlette

Hocam çok pahalı diyorsunuz ama kardeşimin 12 k lık sigortası tüm sgk anlaşmalı hastanelerde geçerli yani şehrinizde maksimum 10 hastane varsa 1 inde geçerli değildir fiyatlar abartı pahalı değil

aslinda policeyi okuyunca cok bariz nelerin karsilandigi vs ancak evet her hastanede ozellikle en luks hastanelerde gecen policeler cok pahali oluyor zaten top tier hastanelerde tamamlayici gecmiyor direkt ozel saglik yaptirmaniz gerekiyor. Ancak hemen hemen her durumda isinize yarayacak her istanbulda ornegin neredeyse her ilcede 2-3 hastanede gecerli olan tamamlayisi sigortalarin fiyatlari gercekten yillik 12k civarinda ucuz oluyor.
Hocam top tier hastaneler konusunda haklısınız ama şehrinizde 10 tane özel hastane varsa maksimum 1 tanesini kapsamıyordur sigortanız

Son düzenleme:
Konuyu tam okursan hastaneye kaç kere yattığımızı görürsün tansiyon hastasıyım 2 ayda bir hastaneye gidiyorum kardeşim parkta kaza geçirdiği için kolu çıktı hastaneye yattı ne güzel hasta olmuyorsunuz ama Allah korusun sürekli bir hastalığınız olursa ozaman ihtiyacınız olur

Teşekkür ederim hocam bbilgi için buraya aslında yazdım genel olarak geçmişte olan hastalıkları kapsamıyor ve hamilelik için özellikle doğum teminatı seçilmelidir
Doğum öncesi sağlık sigortası yaptırsanız dahi doğumla ilgili işlemleri kapsamıyor diye söylemişti sigortacımız.

Özel sağlık sigortası ile tamamlayıcı sağlık sigortası farklı şeyler mi? Her hastane de geçerli olan hangisi olur. Yaptırma düşünüyorum bende
Hocam hangi hasteneye gitmek istediğinize bağlı eğer tüm hastaneler istiyorsanız öss yaptırın muafiyetsiz ama pahazlı olur eğer gitmek istediğiniz hastanede sgk anlaşması varsa tss en mantıklısı

Doğum öncesi sağlık sigortası yaptırsanız dahi doğumla ilgili işlemleri kapsamıyor diye söylemişti sigortacımız.
Sigortacınız belki poliçeniz doğum teminatı eklememiştir bunun gibi seçiliyor
1782674093459.webp

Evet onu kast etmiştim acıbadem liv gibi hastanelerde geçmiyor o sigortalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,944
Üyeler
198,869
Son üye
umdzinho

Geri