Kioxia Ssd Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor?

Maşallah hocam nice senelere.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen sene bu zamanlar aldım diye hatırlıyorum.
bende başta hızlı düştü sorun nerde diye düşündümde modlu OS'lar ile uğraştığımdan düzenli 0 dan kurulum yaptığım için daha hızlı yorulduğunu varsayıyorum

Konuyu hortlatıyorum ancak bugün ssd'imin sağllığı 84 ve 8 9 günde %1 düşmeye devam ediyor garantiye göndermeye karar verdim garantinin bana üründe sorun yok deme ihtimali var mı? Birde böyle bir error diyor neyin hatası acaba bu.
1782726641733.webp

Konuyu hortlatıyorum ancak bugün ssd'imin sağllığı 84 ve 8 9 günde %1 düşmeye devam ediyor garantiye göndermeye karar verdim garantinin bana üründe sorun yok deme ihtimali var mı? Birde böyle bir error diyor neyin hatası acaba bu.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu modelin sorunu yükte aşırı sıcaklık ve sağlık erken düşmesi. Durum normal gözüküyor. Kioxiaların genelinde diğer markalarında daha hızlı düşüyor. Bu hata kayıt sayıları burdan bir şey kimse söyleyemez. Anca Crystal Disk infodan görüntü atarsanız ona göre bakabiliriz. Bence şuan için normal. Siz çok yazma okuma yapıyor musunuz. İndirme vs falan

CrystalDiskInfo_20260629130939.webp

Hocam bu modelin sorunu yükte aşırı sıcaklık ve sağlık erken düşmesi. Durum normal gözüküyor. Kioxiaların genelinde diğer markalarında daha hızlı düşüyor. Bu hata kayıt sayıları burdan bir şey kimse söyleyemez. Anca Crystal Disk infodan görüntü atarsanız ona göre bakabiliriz. Bence şuan için normal. Siz çok yazma okuma yapıyor musunuz. İndirme vs falan

Sağlığı düşebilir ancak 8-9 günde bir düşmesi bana normal gelmedi 2025 Nisan ayında kullanmaya başladım ve son bir kaç aydır böyle hızlı düşüyor.

Alıntıyı görüntüle

Sağlığı düşebilir ancak 8-9 günde bir düşmesi bana normal gelmedi 2025 Nisan ayında kullanmaya başladım ve son bir kaç aydır böyle hızlı düşüyor.
Baktığımda normal görünüyor hocam
Ortam ve Veri Bütünlüğü Hata Sayısı
Kritik Uyarı
Kullanılabilecek Yedek
Ortam ve Veri Bütünlüğü Hata Sayısı
Bunlar temiz olduğu sürece sorun yok gözüküyor. Hızlı düşmesi aşırı sıcaklık veya bir şey arka planda indirirken, yükleme ve kopyalama vb yapmanızda disk ömrünü azaltır. Şuan için korkulacak bir şey yok. Garantiye gönderseniz bile bir şey yapıcaklarını sanmıyorum. 70 altına düşerse veya hafif droplar girerse internet vs gezinirken o zaman sorunlar çıkar öyle gönderirsiniz. Hata olayına takmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,633
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri