Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

35 DBA çok yüksek bir değer haberiniz olsun :D
30 DBa'yı Arctic P12 Pro'lar veriyor. Eğer ki veriler doğruysa 30DBa'da 80~ CFM ve 3.5 statik basınç üretebiliyor. Eğer doğruysa o kısım bir dert olmayacaktır, PWM fan, eğrisi ayarlanır. Tekrar ediyorum doğruysa.

35 DBA değerinde kullanamayacağın için bir önemi yok :D
hocam 35 db kotu bir deger degil ozellikle maksimumda muhtesem bir deger. kulaklik taktiginizda fark edilmiyor pek. chatgptye analiz ettirdim fan egrisi tablosunda anormallik var dedi. sirf doldurmus olmak icin doldurulmus dedi.

benim tahminim 800-1000 rpm icin 30db minimumdur. oyuna girince fanlar 2000 rpm gecmeye baslayinca sov baslar gibime geliyor.

hocam 35 db kotu bir deger degil ozellikle maksimumda muhtesem bir deger. kulaklik taktiginizda fark edilmiyor pek. chatgptye analiz ettirdim fan egrisi tablosunda anormallik var dedi. sirf doldurmus olmak icin doldurulmus dedi.

benim tahminim 800-1000 rpm icin 30db minimumdur. oyuna girince fanlar 2000 rpm gecmeye baslayinca sov baslar gibime geliyor.
1 DB çok yüksek bir artıştır. 30 DB üzeri her fan çok seslidir. 26-28 DB divarı olması lazım onun üzerinde her türlü duyarsın. Bunlar her zaman maksimumu yazıyor senin o zaman 90 CFM değeri alman için en az 35 DBA gerekiyor demek oluyor bu da verimsiz bir eğri. Zaten o kadar ses yapacaksa neredeyse her fan o hava akışını verir.

32.9 Yuan, güncel döviz kuruna göre yaklaşık 225,84 Türk Lirası etmektedir. Değerleri doğruysa güzel fan ama fiyat yüksek.

1782745517536.webp

32.9 Yuan, güncel döviz kuruna göre yaklaşık 152,50 Türk Lirası etmektedir.
E tabii ki, aldığımız Arctic fanlar da kaç liradan export ediliyor kim bilir. 225 bile değildir, toplu alımda biraz daha ucuzdur. Bize satışı 450... Ha çok mu? Tartışılır. Araya giren bir ton kalem fiyatı var.

Ek olarak, GPT fan eğrisi bilgilerinde bir tutarsızlık bulamadı ama bu fanın "ultra premium" olması halinde. Bu fiyata, çinden ultra premium ürün mü? Oynuyoruz kumarı bakalım.

Denemek lazım alınır mı?

Denemek lazım alınır mı?
6 tane aldım. İsterseniz beni bekleyin, test edeyim önce. Elimde referans olabilecek Arctic P12 Pro var. Onunla karşılaştırabilirim. Ha stok ne olur, kaç kişi alır o zamana kadar onu bilemem.

6 tane aldım. İsterseniz beni bekleyin, test edeyim önce. Elimde referans olabilecek Arctic P12 Pro var. Onunla karşılaştırabilirim. Ha stok ne olur, kaç kişi alır o zamana kadar onu bilemem.
Normalde böyle sevmiyorum RGB sonsuz ayna tasarımlı olanlar hoşuma gidiyor asia horse dawn pro aldım. Beyaz kasaya gider mi acaba RGB yok ve siyah 🥲

Normalde böyle sevmiyorum RGB sonsuz ayna tasarımlı olanlar hoşuma gidiyor asia horse dawn pro aldım. Beyaz kasaya gider mi acaba RGB yok ve siyah 🥲
Ben de tam tersi, onları hiç sevmiyorum. Kasam siyah-beyaz. Ekipmanların çoğu siyah PSU kabloları beyaz sadece. Başta ARGB iyi bir fan alayım dedim beyaz renk ama yok; fiyatları 1000 TL bandı en az. AIO'da RGB var, ramler'de var, alınca ekran kartında da olur. Kasaları da RGB yapıp pavyona çevirmek istemedim.

Kafanızda bir düşünün, yatarsa ve ürün reklam ettiği gibiyse; cidden bedava.

Ben de tam tersi, onları hiç sevmiyorum. Kasam siyah-beyaz. Ekipmanların çoğu siyah PSU kabloları beyaz sadece. Başta ARGB iyi bir fan alayım dedim beyaz renk ama yok; fiyatları 1000 TL bandı en az. AIO'da RGB var, ramler'de var, alınca ekran kartında da olur. Kasaları da RGB yapıp pavyona çevirmek istemedim.

Kafanızda bir düşünün, yatarsa ve ürün reklam ettiği gibiyse; cidden bedava.
Deneyip test edin hocam iyiyse almayı düşünüyorum

bi fana 500 nasıl verebiliyosunuz ben anlam veremiyorum ne zaman normalleşti bu 6 tane alsan 3k yapıyor kasa alınıyor bu fiyata. lian li alanlar ne yaşıyo onu hele hiç anlamıyorum

bi fana 500 nasıl verebiliyosunuz ben anlamıyorum 6 tane alsan 3k yapıyor kasa alınıyor bu fiyata
Bu fiyata içinde 3 fan olan, fanları da 45 CFM en iyi halde çıkabilecek kasa alınıyor.

Asıl bu indirim. Bu fiyata fan yok. Bunu bence buna 450 verenlere değil de, Arctic'lere 1000, Noctua'lara 2000, Lian-li'lere 2.500 verenlere sormak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deneyip test edin hocam iyiyse almayı düşünüyorum
Tamamdır, RGB istiyorsanız illa ki üzerine fazladan 4 tane LED diyot taktılar diye %100 para isteyen fanları almak yerine; çok ucuza LED şeritler var kasanın iç yanlarına, görünmeyen kısımlarına çekebileceğiniz; onlarla da sağlayabilirsiniz. Çok daha mantıklı ve kaliteli bir aydınlatma sağlıyor.

Son düzenleme:
Geri