Bu Sistem Alınır mı? Alınırsa 5070 Koyulurmu veya Hangi Kart Koyulur?

Sadece işlemci ve ramlarin parasını istiyor arkadaş, geri kalan bileşenler anakart çok giriş seviye ama iş yapar, m2 gen kaç veya okuma yazma hızlarını yazmamış öğren, kule tipi güzel iş yapar kasa hakkında bilgim yok psu ne kalitede bilmiyorum. 5070 rahat rahat takarsın ama fanboy değilsen 9070xt o fiyatta daha performanslı olacaktır. Stres testlerini kesinlikle yapmayı unutma.

Sadece işlemci ve ramlarin parasını istiyor arkadaş, geri kalan bileşenler anakart çok giriş seviye ama iş yapar, m2 gen kaç veya okuma yazma hızlarını yazmamış öğren, kule tipi güzel iş yapar kasa hakkında bilgim yok psu ne kalitede bilmiyorum. 5070 rahat rahat takarsın ama fanboy değilsen 9070xt o fiyatta daha performanslı olacaktır. Stres testlerini kesinlikle yapmayı unutma
hocam ekran kartı kısmında fanboyluk yapıyorum biraz sebebsizce 5070 daha iyi gibi geliyor yapay zekası gibi oyüzden 5070 istiyorum birazda.stres testlerini yapabileceğim uygulamalar neler birde ssd okuma yazma ölçebileceğim uygulama fln varmıdır?

CrytalDiskMark'la ssdnin okuma yazma hızlarına bakabilirsin. İşlemci için cinebench üzerinden işlemciye tekli ve çoklu çekirdek testi yapabilirsin 10 dakika full yükte çalışırken frekans hızlarına ve sıcaklığına bakabilirsin. 5070lerinde SSF versiyonlarına dikkat et normalde daha küçük kart modelleri.

CrytalDiskMark'la ssdnin okuma yazma hızlarına bakabilirsin. İşlemci için cinebench üzerinden işlemciye tekli ve çoklu çekirdek testi yapabilirsin 10 dakika full yükte çalışırken frekans hızlarına ve sıcaklığına bakabilirsin. 5070lerinde SSF versiyonlarına dikkat et normalde daha küçük kart modelleri.
5070i 0 alacagım hocam

5070 SFF modelleri var daha küçük kasalar için üretilmiş olan versiyonları normalde 3-4 cm kadar kısa ve ince oluyorlar onlara dikkat et diyorum.

Dostum tam bütçeni bilmediğim için farklı sistemlerle karşılaştıramıyorum. Fırsat ürünü mü dersen kesinlikle değil aynı sistemlerin benzerleri daha ucuza ve sıfır şekilde var hatta 57k'ya bile 5070li sistemler düşüyor bazen yanında verilen monster gibi kalitesiz marka monitörler aklını çelmesin. Bence sen tam bütçenle yeni bir konu aç ve ne amaçla sistem toplamak istediğini de yaz daha çok kişinin de ilgisini çeker belki daha da güzel sistemler paylaşırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,761
Üyeler
199,430
Son üye
Emrullah6494

Geri