Bende hala iade bekliyorum.Sakın almayın para hala iade olmadı ekstrede kesildi parayı ödedik boş yere.
Zaten artniyet hocam yanlislik olsa 2 gun icinde iptal eder 2 haftayi gectiBu yanlış fiyat olayının boku çıktı artık. Art niyet olduğunu düşünüyorum işin içinde. Bununla ilgili bir düzenleme vs. getirilmeli. Ürünleri yollamak zorunda olsalar bak bakalım bir daha böyle yapıyorlar mı bilerek.
bu fiyat hatalarında sadece n11 de gönderildiğini gördüm ve yaşadım diğer yerlerden aldığım ürünler gelmezken thh başvurmak zorunda kalıyordum ama n11 de bu sorunu yaşamadım , berkide denk gelmiştir ama n11 daha iyi olduğunu düşünmekteyimBu yanlış fiyat olayının boku çıktı artık. Art niyet olduğunu düşünüyorum işin içinde. Bununla ilgili bir düzenleme vs. getirilmeli. Ürünleri yollamak zorunda olsalar bak bakalım bir daha böyle yapıyorlar mı bilerek.
Anlatmaya gerek yokbu fiyat hatalarında sadece n11 de gönderildiğini gördüm ve yaşadım diğer yerlerden aldığım ürünler gelmezken thh başvurmak zorunda kalıyordum ama n11 de bu sorunu yaşamadım , berkide denk gelmiştir ama n11 daha iyi olduğunu düşünmekteyim
Eksiksepeti
Diğerlerine nazaran bernardoyu biliyorum. İsimlerde bi sorun yok gibiEksiksepeti
Sekizincicadde
Bernard
İsimlerde hayır yokki![]()