Uncharted mi Spiderman Miles Morales mi

Kraxer

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1400
Hangi oyunu almaliyim ya da maks 28 dolara hangi oyunu albilirim veya bana bir sepet ayarlayabilirmisiniz grafiklefi guzel oyunlar pc im kotu oldugi icin yeni pc aldim o duyguyuda hic yasamadim o yuzden grafikleri guzel oyunlara bakiyorum

bu ıkı oyun arasından tabıkı uncharted. ama açık dünya da istediğim gibi gezeyim yan görevlerde akayım combatıda eğlencelı olsun dersen spıderman.

Uncharted yıllardır herkesi tatmin etmiştir o konuyu ve o tarz oyunları sevenler için grafik olarak Spiderman ama ben uncharted i daha çok seviyorum zevk meselesi iki oyunda grafikte uzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uncharted yıllardır herkesi tatmin etmiştir o konuyu ve o tarz oyunları sevenler için grafik olarak Spiderman ama ben uncharted i daha çok seviyorum zevk meselesi iki oyunda grafikte uzmez
bu ıkı oyun arasından tabıkı uncharted. ama açık dünya da istediğim gibi gezeyim yan görevlerde akayım combatıda eğlencelı olsun dersen spıderman.

Arkadaşın dediği gibide devamlılık için Spiderman daha öncelikli olur ilk oyunun yani ilk grafikli oyunun felansa

Uzun saatler oynayabilecegim bir oynu onerebilirmisjn

Arkadaşın dediği gibide devamlılık için Spiderman daha öncelikli olur ilk oyunun yani ilk grafikli oyunun felansa
Tam olarak ilk oyunum degil bir cok oyun oynadim da hic AAA oynamadim sayilir

miles morales fazla çerez, unchartedin hem grafiği daha iyi hem oynayışı keyifli, ayrıca 2 kat süre farkı var, gamepad varsa al uncharted arkana yaslan

.
Uzun saatler oynayabilecegim bir oynu onerebilirmisjn

Tam olarak ilk oyunum degil bir cok oyun oynadim da hic AAA oynamadim sayilir
Ozaman iki ouunuda alabilirsin zevk meselesi am hikayeli oyun olarak Detroit de olabilir daha ucuz onuda alırsın bir ara öneri olsun

Uzun saatler oynayabilcegim 500 saatten fazla oynayabilcegim oyun varmi souls like filan fromsoftware oyunlari haric

.

Ozaman iki ouunuda alabilirsin zevk meselesi am hikayeli oyun olarak Detroit de olabilir daha ucuz onuda alırsın bir ara öneri olsun
O var hocam onu da oynicam ps4 den demosunu oynamistim cok iyidi oyun

Uzun saatler oynayabilcegim 500 saatten fazla oynayabilcegim oyun varmi souls like filan fromsoftware oyunlari haric

O tarz oyunlar o kadar oynanmaz sanki ya benim fikrim yani seeenin dediklerin call of sütü online da var belki severwin

spider man oyunlarının özeti ektedir, tamamen gameplay odaklı, sürekli bi fight, unchartedde ise farklı harita keşfedip hayran kalacağın manzaralar var, sürekli farklı atmosfere giriyosun, spider man ise sürekli tekrar eden yapıda, 1 görev neyse diğerleride onun uzatılmışı, çok uyguna bulmadığın veya bedava oynamadıgın sürece spider mana para ver diyemem, vericeksende 1. oyununu alırsın, miles morales fazla kısa, 1 e göre geliştirilmiş ama öncelik vermeye gerek yok

Ekler

• 1782758965278.webp
    1782758965278.webp
    15.9 KB · Hit: 11
spider man oyunlarının özeti ektedir, tamamen gameplay odaklı, sürekli bi fight, unchartedde ise farklı harita keşfedip hayran kalacağın manzaralar var, sürekli farklı atmosfere giriyosun, spider man ise sürekli tekrar eden yapıda, 1 görev neyse diğerleride onun uzatılmışı, çok uyguna bulmadığın veya bedava oynamadıgın sürece spider mana para ver diyemem, vericeksende 1. oyununu alırsın, miles morales fazla kısa, 1 e göre geliştirilmiş ama öncelik vermeye gerek yok
Hocam iki oyununda yapisini biliyorum ama karar veremedim uncharted film spiderman oyun hissi var

500 saat oyunlar fazla amaçsız olabilir, 40 saat süren ac odyssey var tr altyazısı ile şahane, tlou oynarsın oda 20-30 saat vardır, belki gowlar sararsa onlarda iyi, baya uzun olan rdr2 var türkçe yamayla oda sarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,953
Üyeler
199,254
Son üye
violent99

Geri