Çözüldü✓ Monitörümde Yatay Çizgiler Var

Garantisi bittiyse yapacak pek bir şey yok. Aynı sorunlu paneli kullanan 24G2SP modeli vardı bende. 2. senesinden sonra bu şekilde yatay çizgiler çıktığı için garantiye yollayıp iade almıştım. (3 Yıl Garanti)
hocam bendede g24f2 vardı bende garantiyle üst modele değiştirdim , itopyadaki adam garantisinin eski monitörün garantisi ne zaman bitiyorsa yeni aldığımında o zaman biteceğini söyledi . Doğru mudur ya da 3 yıl ganatili midir ? ( garanti belgesi vs. almadım )

Hocam 2.5 yıl oldu 3 yılsa yine bir şeyler yapabilirim de kutusunu aramam lazım
Kutusu vesaire önemli değil. Seri numarasıyla birlikte sitesinden sorgulaman lazım. Veya müşteri hizmetlerini arayıp kontrol de ettirebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bendede g24f2 vardı bende garantiyle üst modele değiştirdim , itopyadaki adam garantisinin eski monitörün garantisi ne zaman bitiyorsa yeni aldığımında o zaman biteceğini söyledi . Doğru mudur ya da 3 yıl ganatili midir ? ( garanti belgesi vs. almadım )
Normal şartlarda garanti sıfırdan başlar. Çalışan neden öyle söylemiş bilmiyorum. :peepo1:

Kutusu vesaire önemli değil. Seri numarasıyla birlikte sitesinden sorgulaman lazım. Veya müşteri hizmetlerini arayıp kontrol de ettirebilirsin.

Normal şartlarda garanti sıfırdan başlar. Çalışan neden öyle söylemiş bilmiyorum. :peepo1:
Hocam tam olarak nerede sorgulatıyoruz bayağı aradım fakat bulamadım

Hocam buldum garanti devam ediyormuş

Hocam buldum garanti devam ediyormuş
O halde çok iyi. Muadil veya daha iyi bir ürünle değişim kararı çıkacaktır. Sadece faturasını da bulmanda fayda var çünkü sadece seri numarasıyla işlem yapmıyor olabilirler. MSI'da daha önce bir garanti deneyimim olmadı.

O halde çok iyi. Muadil veya daha iyi bir ürünle değişim kararı çıkacaktır. Sadece faturasını da bulmanda fayda var çünkü sadece seri numarasıyla işlem yapmıyor olabilirler. MSI'da daha önce bir garanti deneyimim olmadı.
Hocam daha önce hiç garantilik işim olmadı, e-fatura kendi başına yeterli mi? Yapay zekaya sordum yeterli dedi ama yine de sormak istedim. Ürünü İtopyadan aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri