Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Tek mi ramin deneyecek misin merakta ediyorum arkadaş başarabilicez mi :D
Denicem hocam şu an ekran kartı takılı ram çıkınca geri pc açılmaz diye korkuyorum ama denicem hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen, yarın bir gidin, daha güçlü bir PSU ile bağlayın kasaya dışarıdan. Eğer sorun olmazsa, PSU değişimine gidin. Ama baktınız güçlü bir PSU ile yine aynı sonucu veriyor; kartı iadeye yollayın.

Hocam sabahtan beri başınızı ağrıtıyorum ya valla kusura bakmayın tekrar namus meselesine dönüşcek bence

Denicem hocam şu an ekran kartı takılı ram çıkınca geri pc açılmaz diye korkuyorum ama denicem hemen
sanki yazılım donanım değil de bir insanmış gibi olduğu ortama yavaş yavaş uyum sağlayıp düzeliyor gibi görünüyor dışardan çok garip

Tüm sayfaları okumadım yazan olduysa kusura bakma. Biosta PCIe ayarın auto da mı? Öyleyse onu gen 3 olacak şekilde kendin ayarlar mısın?

OCCT'de power testi yerine, combine test yapın. GPU'yu tamamen zorlayan tüm testleri açın, CPU'da linpack'i de açın. Combined halde CPU ve GPU'yu tam olarak yorun bir. GPU da VRAM'i de açmayı unutmayın.

Hani, furmark VRAM'e yüklenme yapmaz. Acaba VRAM ile ilgili bir sorun mu diyeceğim ama; o durumda da genelde arızalı VRAM ekranda görüntü bozulmaları ile kendini belli eder.
2060 takılıyken olmuyor 5060 takılıyken sadece bu sıkıntı oluyor anladığım kadarıyla o zaman arkadaşlarında dediği gibi psu dalgalanmaları ya kaldıramıyor ya da kart sıkıntılı. Ramlerden de şüphelenmiştim ama 2060 da sorun yok diyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060 sıfır mı almıştın yazıldıysa kaçırdım
Düzenleme : 0 mış yazmışsın gördüm başka psu ile dene olmazsa direk iade değişim iste
Var ya bir sıkıntı ya ekran kartı ya psu
iade talebimi reddedip geri gönderiyorlar hakem heyetine başvurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri