Çözüldü✓ Ekran Kartı Alırken Dolandırıldım Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Haaland

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Havale ile ekran kartı alırken dolandırıldım açıklamaya ekran kartı parası yazmıştım, IBAN ve numara bilgisi var nasıl bir yol izlemeliyim.

Siz yine de dava açın peşine düşün konuşmaları falan gösterirsiniz

Hocam Adamla Yazıştığın numara Iban bilgileri Havale dekontu Vesaire hala duruyorsa Karakola haber ver

Satıcıyla yapılan Whatsapp konuşmaları Vesaire duruyorsa onlarında ss lerini al derim

Bide ilan duruyorsa böyle bir satıcı var dolandırdı gibisinden ek delil koyarsın

savcılığa suç duyurusunda bulun hocam dekont ve konuşmaları yazışmaları ekle ekine, geçmiş olsun alırken aracı siteleri kullanmak her zaman daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

soğuk su içebilirsin geçmiş olsun hiçbir şey çıkmaz
Nereden biliyorsun hocam ? İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ki.

savcılığa suç duyurusunda bulun hocam dekont ve konuşmaları yazışmaları ekle ekine, geçmiş olsun alırken aracı siteleri kullanmak her zaman daha mantıklı

yaşandı çünkü

Ne aldınız kaç TL verdiniz

Ne aldınız kaç TL verdiniz
3060ti 8000

Hocam Adamla Yazıştığın numara Iban bilgileri Havale dekontu Vesaire hala duruyorsa Karakola haber ver

Satıcıyla yapılan Whatsapp konuşmaları Vesaire duruyorsa onlarında ss lerini al derim

Bide ilan duruyorsa böyle bir satıcı var dolandırdı gibisinden ek delil koyarsın
Hepsi duruyor ürün için Donanım Haber forumda anlaşmıştım hesabın 15-20 yıllık üyeliği vardı

Bunların çıktısını alıp mı gideyim hocam

Fiyatı bile şüpheli kral ya 3060 ti ı 8000 e satanı ilk defa gördüm sahibinden pazarlıkla minimum 10k ya satıyolar
Üyeliği eski olunca sorgulamadım pek hata yaptım

3060ti 8000

Hepsi duruyor ürün için Donanım Haber forumda anlaşmıştım hesabın 15-20 yıllık üyeliği vardı
Hocam 112 arayın bu konuyu bi konuşun yetmezse esktra yazıştığınız yazışmaları Cimere vesaire ek olarak kanıtlarla web sitenin bağlantılarıyla cimere şikayetinizi de oluşturursunuz

Hocam 112 arayın bu konuyu bi konuşun yetmezse esktra yazıştığınız yazışmaları Cimere vesaire ek olarak kanıtlarla web sitenin bağlantılarıyla cimere şikayetinizi de oluşturursunuz
savcılığa gideceğim galiba cimerden bir şey çıkmaz gibi

Geri