soğuk su içebilirsin geçmiş olsun hiçbir şey çıkmazHavale ile ekran kartı alırken dolandırıldım açıklamaya ekran kartı parası yazmıştım, IBAN ve numara bilgisi var nasıl bir yol izlemeliyim.
Nereden biliyorsun hocam ? İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ki.soğuk su içebilirsin geçmiş olsun hiçbir şey çıkmaz
yaşandı çünküsavcılığa suç duyurusunda bulun hocam dekont ve konuşmaları yazışmaları ekle ekine, geçmiş olsun alırken aracı siteleri kullanmak her zaman daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nereden biliyorsun hocam ? İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ki.
3060ti 8000Ne aldınız kaç TL verdiniz
Hepsi duruyor ürün için Donanım Haber forumda anlaşmıştım hesabın 15-20 yıllık üyeliği vardıHocam Adamla Yazıştığın numara Iban bilgileri Havale dekontu Vesaire hala duruyorsa Karakola haber ver
Satıcıyla yapılan Whatsapp konuşmaları Vesaire duruyorsa onlarında ss lerini al derim
Bide ilan duruyorsa böyle bir satıcı var dolandırdı gibisinden ek delil koyarsın
Fiyatı bile şüpheli kral ya 3060 ti ı 8000 e satanı ilk defa gördüm sahibinden pazarlıkla minimum 10k ya satıyolar3060ti 8000
Bunların çıktısını alıp mı gideyim hocamsavcılığa suç duyurusunda bulun hocam dekont ve konuşmaları yazışmaları ekle ekine, geçmiş olsun alırken aracı siteleri kullanmak her zaman daha mantıklı
Nereden biliyorsun hocam ? İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ki.
Üyeliği eski olunca sorgulamadım pek hata yaptımFiyatı bile şüpheli kral ya 3060 ti ı 8000 e satanı ilk defa gördüm sahibinden pazarlıkla minimum 10k ya satıyolar
Hocam 112 arayın bu konuyu bi konuşun yetmezse esktra yazıştığınız yazışmaları Cimere vesaire ek olarak kanıtlarla web sitenin bağlantılarıyla cimere şikayetinizi de oluşturursunuz3060ti 8000
Hepsi duruyor ürün için Donanım Haber forumda anlaşmıştım hesabın 15-20 yıllık üyeliği vardı
savcılığa gideceğim galiba cimerden bir şey çıkmaz gibiHocam 112 arayın bu konuyu bi konuşun yetmezse esktra yazıştığınız yazışmaları Cimere vesaire ek olarak kanıtlarla web sitenin bağlantılarıyla cimere şikayetinizi de oluşturursunuz