51000₺'lik Sistem İçin Öneriler

Gamer gende olanı diyorsan onda arada stok bitiyor geri geliyor. 2 gun önce hem vatandakinin hem gamergendekinin oglen stok bitmişti, aksam geri gelmisti de. Her geldiğinde 1000 1000 arttırıp duruyorlar. Yanlis hatırlamıyorsam o gamergendeki 4 5 gun 56bindi. Simdi kontrol ettim yine vatandaki bitince bu da bitmis hsgsha. Bi nevi dalga geçiyorlar ya. Beklemekten başka yapacak bir sey yok suanlik çünkü 60in altinda 5070 ddr5 sistem gozukmuyor
Ara ara stoğa girdiğini görüyorum bende. Bir bakayım tekrar düşerse link atarım konuya buna benzer bir sistem.
Sistemi 88K yapmışlar 😁 ben 5060Ti saflarına seve seve dönüş yapıyorum sanırım.

Sistemi 88K yapmışlar 😁 ben 5060Ti saflarına seve seve dönüş yapıyorum sanırım.
Hahahahd 88 yaptılarsa o oemi komple kaldırmışlar demekki. Yeni oemde bekleyebilirsin. 1 aydir surekli kampanya, suna buna ozel oem diyerek 55-60 arasina 225u veya r5 7500fli rtx 5070li oemler geliyordu. Vatana bile 1 ayda 4 kere geldi ama gelemz falan diye düşünüyorsan 37-41 arasina 5060li 42-46 arasina 8gb vramli 5060ti veya rx9060xtlu 50-55 arasi 16gb vramli 5060ti veya rx9060xtli oemler var onlara bakmaktan başka yapacak bir sey yok. Yani fiyat olarak alinabilecek fiyat aralığı bunlar.
Su siteden bakabilirsin. Butun siteler yokta bilinenler var

Merhaba

Sistem genel olarak fena değil ama düzeltmen
gereken kritik bir nokta var

16GB Single Kit RAM almışsın yani tek kanal
bu çok ciddi bir performans kaybına yol açar
özellikle Intel Ultra serisinin entegre grafik
ve sistem performansı çift kanal RAM'e oldukça
duyarlı tek kanaldan dual channel'a geçmek
başlı başına FPS artışı sağlar

Aynı bütçeyle 2x8GB Dual Kit RAM almanı şiddetle
öneririm fiyat farkı genelde çok az oluyor ama
performans farkı ciddi

8GB VRAM konusunda da forumlarda tartışma var
RTX 5060 Ti 8GB yerine bütçen biraz daha
zorlarsa 5060 Ti 16GB veya 5070'e bakmak uzun
vadede daha mantıklı 8GB bazı yeni oyunlarda
özellikle yüksek ayarlarda yetersiz kalmaya
başladı

650W PSU bu sistem için yeterli rahat çalışır
sorun yok

Soğutucu ve kasa seçimi standart gayet idare
eder

Özetle RAM'i mutlaka dual kit yap tek kanal
ile sistemi çalıştırmak ekran kartı ve
işlemcinin tam performansını kullanmanı
engeller bu en öncelikli düzeltme

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-39555 merhaba bu sistemde ekran kartını 5070 seçince 56 ya geliyor şu an. Daha uygunu var mı bilemedim ama. Gerçi taksitleri size uymuyordu sanırım o detayı da kaçırmışım.
Hahahahd 88 yaptılarsa o oemi komple kaldırmışlar demekki. Yeni oemde bekleyebilirsin. 1 aydir surekli kampanya, suna buna ozel oem diyerek 55-60 arasina 225u veya r5 7500fli rtx 5070li oemler geliyordu. Vatana bile 1 ayda 4 kere geldi ama gelemz falan diye düşünüyorsan 37-41 arasina 5060li 42-46 arasina 8gb vramli 5060ti veya rx9060xtlu 50-55 arasi 16gb vramli 5060ti veya rx9060xtli oemler var onlara bakmaktan başka yapacak bir sey yok. Yani fiyat olarak alinabilecek fiyat aralığı bunlar.
Su siteden bakabilirsin. Butun siteler yokta bilinenler var
Woswos hocam, yine güzel bir sistem ama aynen öyle taksitler sıkıntı benim için.

Enucuzsistem güzel bir siteymiş buraya biraz bakınacağım artık hiçbir şey olmazsa alırım 5060Ti, seve seve ya da öbür türlü..

Geri