stok hatası
Ya bu gece 40 bin liralık buharlı süpürgeyi 1000 liradan satmış amazon ve kargoya verilmiş onu görünce inanamadım nası işliyo bu iş anlamadım yaAlıntıyı görüntüle
ürünü amazon gönderiyor yarın veya bugün teslimatlı olsaydı geçenki klasse gibi bazılarına giderdi. %100 iptal
geri sipariş alındıya dondu iptal gelicek gibiYa bu gece 40 bin liralık buharlı süpürgeyi 1000 liradan satmış amazon ve kargoya verilmiş onu görünce inanamadım nası işliyo bu iş anlamadım ya
o ürünü amazon satıyordu gelmesi normal, dünden beri alamadığıma üzülüyorum hiç yoktan 50-55k bıracaktı.Ya bu gece 40 bin liralık buharlı süpürgeyi 1000 liradan satmış amazon ve kargoya verilmiş onu görünce inanamadım nası işliyo bu iş anlamadım ya
benim 1 tl lik kara mauspedimi iptal etti adamlara 60k lık makine 1k ya gidiyor ulan emeozongeri sipariş alındıya dondu iptal gelicek gibi
guncelleme: f5 attım tekrar kargoya verilmiş dalga geciyolar
ya o satıcı amazon degıldı satıcı ayıkana kadar amazon deposundan cıkarsa urun geliyorbenim 1 tl lik kara mauspedimi iptal etti adamlara 60k lık makine 1k ya gidiyor ulan emeozon
60 bin lira piyasası şu an onun satıcı amazondu onun amazonsa satıcı gelme ihtimali her türlü var https://www.amazon.com.tr/dp/B00N3VWRWC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title geçen şunu 200 Liraya aldık satıcı amazondu gönderdi mesela.Ya bu gece 40 bin liralık buharlı süpürgeyi 1000 liradan satmış amazon ve kargoya verilmiş onu görünce inanamadım nası işliyo bu iş anlamadım ya
Olsun kral proplan protein değeri yüksektir gelirse kendin ye awkŞimdi farkettim bu kısır mama diyi... Bizde hiç kısır kedi yok :|