Gecen 100tl soğutucu verdiler ya onun zararını bu bundle eklemislerdirTek tek aynı modelleri topladım 1k pahalı bile böyle bundle mı olur
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kafamda şöyle bir bundle var.Gecen 100tl soğutucu verdiler ya onun zararını bu bundle eklemislerdir![]()
6000 değil 7000 serisinin bile stokları kalmadı, vatan dün elindeki son 7800xt'leri sattı muhtemelenKafamda şöyle bir bundle var.
8 tane hyte siyah/beyaz thicc 120mm fan,
6900XT, sıfır, saklı stoktan çıkma,
PSU kablo ayırıcı siyah renk,
90 derece USB 3.0 aparatı
16.999 TL
Böyle bir 4'lü bundle olursa g*tüme en büyük sinerji yazıp, tüm antalya muratpaşa'da koşarım
Öyle tabii yahu, yine de bilsinler. Yüzyılın reklamını yaparım. Neye ihtiyacım varsa yazdım oraya6000 değil 7000 serisinin bile stokları kalmadı, vatan dün elindeki son 7800xt'leri sattı muhtemelen
İnan sinerji ajanı değilim ahahhaaÖyle tabii yahu, yine de bilsinler. Yüzyılın reklamını yaparım. Neye ihtiyacım varsa yazdım oraya
Ben talebimi öylesine yazdım. Artık olur, olmaz; bilemem...İnan sinerji ajanı değilim ahahhaa![]()
Hyte fan çıkar mı sizin stoktan ne diyosunİnan sinerji ajanı değilim ahahhaa![]()
SSD hiç bilmem, zamanında araştırıp aldım, evde bi' 100 TB ssd vardır. Onun dışı hangisi iyi şu an bilmiyorumMsı SSD Spatıum M560 Pcıe 5.0 Nvme M.2 1tb R:10200 W:8400
Bunun için ne diyorsun
Gen5 ssd boş işMsı SSD Spatıum M560 Pcıe 5.0 Nvme M.2 1tb R:10200 W:8400
Bunun için ne diyorsun
Reis bı gün forumdan kalıcı ban alacaksan dikkat etGen5 ssd boş iş