🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50sf 27'' Qhd, OLED, 180 Hz 18.499,00tl

Parlaklığı kısarak oled koruma özelliklerini açarsan çok büyük sıkıntılar olacağını düşünmüyorum
abdullah abi korumaları acınca pek sıkıntı olmaz diyordu bu videoda herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6-7 maç aralıksız oynarsan evet
günlük 3-4 maç aralıklı oynarsan yakın zamanda hayır
o zaman şöyle diyim günde 6 7 maç attım hiç ara vermedim ama maç aralarında falan sürekli alttayım googledayım twitter falan foruma bakıyorum . maç esnasında da alttab atıyorum sıkıntı olur mu

Parlaklığı kısarak oled koruma özelliklerini açarsan çok büyük sıkıntılar olacağını düşünmüyorum
korumalar acık olunca oledin kaliteli görüntüsü gider mi?

abdullah abi korumaları acınca pek sıkıntı olmaz diyordu bu videoda herhalde

o zaman şöyle diyim günde 6 7 maç attım hiç ara vermedim ama maç aralarında falan sürekli alttayım googledayım twitter falan foruma bakıyorum . maç esnasında da alttab atıyorum sıkıntı olur mu

korumalar acık olunca oledin kaliteli görüntüsü gider mi?
korumalar açıkken ekran birkaç piksel yer değiştiriyor komple bi de bazıları statik logoların parlaklığını kısıyor
kaliteli görüntü hiç gitmiyor yani
bu kullanımla 5-6 yıl sonra burnin yaşarsın bence, yine de kaçış yok 7-8 yıl kurtarmaz

korumalar açıkken ekran birkaç piksel yer değiştiriyor komple bi de bazıları statik logoların parlaklığını kısıyor
kaliteli görüntü hiç gitmiyor yani
bu kullanımla 5-6 yıl sonra burnin yaşarsın bence, yine de kaçış yok 7-8 yıl kurtarmaz
korumalar galiba kendi kendine monitörü acıp kapatıyormus

Nemlendirmezsen mat da çizilir
Oled için fırsat kovalerken bu oled'in eksi yönlerini araştırayım dedim. Burn'in, panel ömrü ve çizilme (özellikle) sıkıntıları var.
Burn'in yeni geliştirilen teknolojileri ile sorun yaşatmaz zaten yaşatsada 3 sene garantileri oluyor.
Panel ömürleri 30000 saat min gözüküyor. Bu süre sonunda ışıklandırma seviyesi yarılanıyor. Günde 10 saat kullanımda 8 yıldan fazla ediyor.
Çizilme ise en çok dikkat edilmesi gereken husus. Microfiber bezler ile bastırmadan önce tozlar alınacak. Sonrasında saf su ya da %70 oranlı alkol ile ovmadan düz sekilde temizle. Elinde bunlar yoksa su ısıtıcısının üstüne fiber bezi koyun buharı emerek ıslatılıp temizlik işlemi yapılabilir.
20k altında 280hz hdmi 2.1 destekli bir ürün bulursam taksitli denemek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,190
Üyeler
198,911
Son üye
ismetakaahb

Geri