hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
- Konu Sahibi Konu Sahibi
denedin mi hiç ya ben kratosu oynamayi cok isterim veya dying light the beasttabii ki dostum PC'ye bağlayıp oynayabiliyorsun
denedin mi hiç ya ben kratosu oynamayi cok isterim veya dying light the beasttabii ki dostum PC'ye bağlayıp oynayabiliyorsun
ıps 4 k mı oled 2k mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilgim yok
diğer arkadas miniled daha iyi diyor bide 1 2 tane video attı yarın izlicem onlari yaz ortasına doğru alıcamBu alınır bence bütçe yeterliyse ve 2K 240Hz yetiyorsa.![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
MiniLed görüntü olarak daha iyi değil geri kalır ama daha parlak olur ve yanma gibi kronik sorunları yok.diğer arkadas miniled daha iyi diyor bide 1 2 tane video attı yarın izlicem onlari yaz ortasına doğru alıcam
Oled veya miniled daha iyi diye bir şey diyemeyizMiniLed görüntü olarak daha iyi değil geri kalır ama daha parlak olur ve yanma gibi kronik sorunları yok.
bana en iyi deneyimi hangisi yaşatırOled veya miniled daha iyi diye bir şey diyemeyiz
Modele göre değişiyor
Dediğim gibi genel olarak miniled daha parlak, HDR daha iyi ve Beyazlar daha iyi
AMA
Kontrast olarak daha kötü
Siyahlar modele göre değişiyor
(Oled'e göre genel olarak)
dual mod seymi oluyo 1 monitörde 2 ekran var gibi mi oluyorİkiside iyi dostum ama attığım miniled, dual mod'a sahip 4k ve 1080p oynamak istiyorsan biçilmiş kaftan
Oled olarak dual mod özellikli bir oled modele gidersen 40k gibi bir fiyata çıkarsın
Aynendual mod seymi oluyo 1 monitörde 2 ekran var gibi mi oluyor
peki 1 ekran diğerinin arkasında ya o yüzden ghosting falan yapar mi veya gecikme1080p'de 320 hz
4k 160 hz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen
Yok be hocam yapmaz sıkıntı yokpeki 1 ekran diğerinin arkasında ya o yüzden ghosting falan yapar mi veya gecikme
25k tuzlu ama o kadar cikaramam bide taksitte yok daha ucuza alternatif var miYok be hocam yapmaz sıkıntı yok