Öneri Lian Li Hydroshift Iı OLED Curved 360 Sıvı Soğutucu Nasıldır ?

Reaksiyon skoru
33
Merhabalar
Yeni bir model sıvı soğutma sanırım kendime HYTE Y70 kasada Ryzen 9800X3D'yi iyi soğutacak ve estetik olarak güzel duracak bir sıvı soğutma arıyorum. Bu sanırım yeni çıkmış ekranı ve görüntüsü baya hoşuma gitti ama internette pek sağlıklı bilgi edinemedim.
Sizce bu sıvı soğutma nasıldır ?

Son düzenleme:
fan yok bunda 6binde wireless lcd fan takarsan çok para olmaz mı ?

fan yok bunda 6binde wireless lcd fan takarsan çok para olmaz mı ?
Fanların hepsini satın aldım zaten şu an tek aradığım sıvı soğutma hatta bunun fansız olması daha iyi fana ihtiyacım yok

Soğutma performansı iyiyse satın almak isterim görseli iyi duruyor merak ettiğim performansı nasıldır.
TRYX veya ROG Ryuo daha mı iyidir onların da gelen fanlarını değiştireceğim. ( EĞERKİ SATIN ALIRSAM)

Merhabalar
Yeni bir model sıvı soğutma sanırım kendime HYTE Y70 kasada Ryzen 9800X3D'yi iyi soğutacak ve estetik olarak güzel duracak bir sıvı soğutma arıyorum. Bu sanırım yeni çıkmış ekranı ve görüntüsü baya hoşuma gitti ama internette pek sağlıklı bilgi edinemedim.
@achardir @shaco27 gelmiş sonunda lianli curved.
Gaming gecesi beklenir gibi.

Almam ya normalleri çok iyidide birde bunami bulaşak kaliteli hava soğutma stok bekliyorum birkere alıp keyfime bakicam pompasına kıran girsin bunun 😂
Yeni fanlarda eskinin aynısı gibi gelirse yinede Alicam 9 tane uyguna gelir se tabi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Alacaktım alamadım siteden komple kaldırmışlar sanırım. Bekleyeceğiz artık.

Merhabalar
Güzel alınır ama indirim bekle çok pahalı satıyor incehesap ilk getirdiği için. Yarın iki gün sonra sinerji pckolik stok girince bunlar fiyatı aşağı çekiyor en ucuza satmak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonundaaaaa. Ama yine kazığı dayamış incehesap fansız versiyonu nasıl 17 oluyor hahhaha 🤣🤣🤣

fiyatlandırması bok gibi olmuş, bunu alacağına rog alırsın. ben 10kya hydroshift 2 kare ekranlıyı aldım çoook memnunum.

fiyatlandırması bok gibi olmuş, bunu alacağına rog alırsın. ben 10kya hydroshift 2 kare ekranlıyı aldım çoook memnunum.
Hocam bende hydroshift 2 düşünüyorum ama aynı fiyata thermalright trofeo vision var hangisini alsam diye arada kaldım. Ekranı thermalright daha büyük ve şık duruyor sanki.

Valla evet fiyatı kötü ben fansız beyaz versiyonunu fiyatı düşerse tercih edebilirim.
Kasamda 10 tane Lian Li Uni Fan TL olacağından sıvı soğutucuyu da belki Lian Li alırsam tek uygulamadan renkleri vs. kontrol etmek daha kolay olur.

Hocam bende hydroshift 2 düşünüyorum ama aynı fiyata thermalright trofeo vision var hangisini alsam diye arada kaldım. Ekranı thermalright daha büyük ve şık duruyor sanki.
böyle bakıp yorumlayabilirsin kankam

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-24 at 18.33.53.webp
    WhatsApp Image 2026-06-24 at 18.33.53.webp
    131.2 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,136
Üyeler
198,699
Son üye