❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

İtopya sayesinde bu gece mutlu hayaller kurarak uyuyacaksınız. Sipariş verip umutlananlar için yine de değer :D
1782857571529.webp

ben kaç aydır flash bellek hayali kuruyorum bir bilsen

6 aydır flash bellek hayali kuruyorum ( thh verdim gönderdiler ama yenede sistemde yolda gösteriyor şakasına yazdım )

1 haftadır mouse pad bekliyorum , aradılar çarşamba göndereceklermiş ( 30 gün geçmeden thh veremediğim için bekliyorum gelmezse 23 temmuzda thh başvurcaz )

Örnek Philips Evnia 24M2N3201PL bu monitör daha yeni satışa sunuldu bir ay falan ortalama 6500 TL’lik monitör nasıl olur orada 1000 TL altında verirler boşuna yoruluyorsunuz konuyu açan arkadaş da muhtemelen bunları tahmin etmiştir yazık be iptal olacak hepsi
Vatan olsaydı olmazdı ama İtopya bu büyük ihtimalle dediğiniz olacak ama kırk yılın başı bi hayrımız dokunsun diyebilirler...

1782857818975.webp

ben sevinirim ya sonunda forumdaki kardeşlerim ucuza bir şey aldı diye
Ona bizde sevinirizde kardeşler aldığı için değil kendimiz alamadığımız için üzülürüz. İşkur maaşıyla setup toplamaya çalışıyom bende. 240hz IPS monitöre 5000 verdim ciğerim yanar biraz

geçen ram indirimi oldu şimdi monitör bukadar büyük firmalar nasıl bukadar basit çerez hatalar yapıyorlar
Suizan etmek istemem ama aldıkları paralar vadeli hesapta 1-2gun bekliyor, bana hiç normal gelmemeye başladı bir yaman iti var bu işin içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,406
Üyeler
198,557
Son üye
ErmeMarin
Geri