❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.

Alıntıyı görüntüle
sipariş vermeyi başardım valorantta rahat ses kasılır mı?

Adamlar daha sitelerini yönetemiyor bir de indirim yapıyorlar siteye girmeye çalışana kadar indirim bitti rezillik ya
Akşam 18.00 da paylaşılan indirim sonrası 3 saattir site kapalı sorsan indirim yaptılar
Telegram daki büyük bir kanal paylaşınca direkt çöktü

çok hoşmuş. klavyeyi de manyetik havit aldım, geçen metroda markanın afişini gördüm. bu marka xiaominin prime dönemi gibi, iyi gidiyolar şuanlık. şu tutmuş ürünleri fason getirme olayı yaygınlaştı iyi ki ya

edit: kulaklık hala d&r da 2000 tl. Türk Telekom uygulamasından 150 tl kod alarak 1850 liraya alabilirsiniz.

Kulaklık konfor olarak çok iyi ama asla cs2 olsun valorant olsun ayak sesleri kasmıyor ben aldım iade ettim bana kusurlu geldi diyelim arkadaşım var başka şehirde oda aldı aynı 10 metre fazla uzaklaştım sıfır sorun ama cidden fps de kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EPZ TP35 PRO ses kartıyla beraber şu anlık Wraith EvoX var. Ayrıca test etmek amaçlı KlasseGear Feel almıştım, onu da arada kulağım ağrırsa kullanıyorum. Çok hafif olduğundan genel kullanımda rahatsız etmiyor. Ama ben bu IEM'leri önermem ve forumda da daha iyisi olduğunu söyleyen tecrübeli insanlar var. Ses kartını öneririm ama KARNE10 kodu devam ediyorsa, ₺3700 IEM için yapılabilecek en iyi yatırım bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Varsayılan hali gayet yeterli o kullanım için. ATK EQ ayarları da eklenince ses kalitesi bayağı artıyor.

Şu an CS2 EQ ayarı ile denedim, bu ayar ile de sanki daha iyi oldu gibi. Ama CS2 için bu kulaklığı almayı geçtim, CS2 oynamayı bırakın bence. Gerçi siz değil furkan diye bir arkadaş için deniyorum. Her oyun hile geliyor yok böyle bir oyun ya. Bir de 3 tane rus pre hile geldi, slavları alaya aldım. Hile olmayan slav peti gibi adamları savunuyor. En son hileler aşağılanmaya dayanamayınca çıldırdılar, pet dediğim adam da sustu.
Valla sen adamsın ismimi görünce duygulandım şimdi valla reis hesap seçkinmi bana hile nadir geliyor ücretsiz olan aşırı var hile onu diyim ve arkadaşım var izmirde oda aldı haviti oda asla ses kasamadı delirdi oda reis

Son düzenleme:

arkadaşlar bu kulak pedleri bu havitle ve atk n9 ile uyumlu bılgınız olsun

Son düzenleme:
Geri