Ürolojiye Gidicem Ne Yapmalıyım

Tıpta utanma olmaz, yiğidin malı maydandır. Bu olumlamaları yap. Bir de cildiyeye gideceksin, ürolojiye değil.

Urolog'a gitcen derdini anlatcan aç diyecek bakcak ilaç yazcak o kdr
bakar utanıp çekinmene gerek yok sağlık bu
Tıpta ayıp olmaz.
Yani utanılacak bir durum değil dediğim gibi seninkisi mantar mı daha ona bile emin değiliz. Çekinmeden gidip şikayetini anlat. Yardımcı olacaklardır. Ben şimdi üstün körü bu kremi al diyemem onlar daha bilgili. Utanmadan gidip konuşmanı tavsiye ediyorum. Alıntıyı görüntüle
Benim bu tarz kabuklu ve çıldırtıcı kaşıntı tarzındaydı. O yüzden sana krem tavsiyesi vermem çok mantıklı olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Travazol Krem: Mantar ve buna bağlı gelişen kaşıntı ve tahrişin tedavisinde en sık kullanılan geniş etkili kremlerdendir.
  • Ketoral veya Nizoral Krem: Mantar enfeksiyonlarına karşı oldukça etkilidir.
  • Fucidin / Fucicort Krem: Fucidin bakteriyel enfeksiyonları tedavi ederken; Fucicort içeriğindeki kortizon sayesinde şiddetli kızarıklık, şişlik ve tahrişin hızla yatıştırılmasını sağlar.
  • Travocort Krem: İçeriğinde hem mantar ilacı hem de hafif kortizon bulunur; şiddetli kaşıntı ve kızarıklığın olduğu durumlarda kullanılır.
  • Hametan Krem: Herhangi bir enfeksiyon (mantar/bakteri) yoksa, sadece sürtünme veya kimyasal tahrişe bağlı kızarıklık ve kurulukları yatıştırmak için kullanılır.

Bunlardan bazıları reçeteli yani doktorun yazması gerekirken bazıları da reçetesiz olabiliyor.
Şu şekil sırada bekliyorum suan

Çıkarcan göstercen vuracan koyacan masaya 1 2 oyun hamuru gibi oynatcan hepsi bu ağzınada alcak hali yokya doktorun okadarınada doktor denmez zaten

Hocam bende de vardı aynı durum anlatıyorum ben doktora gitmedim. Doktora gideceksen de üroloji buna bakmıyor cildiyeye gitmen lazım.

1. Yayılabilen bir mantar ve çok kaşıntı yapıyor elini ne zaman o bölgeye götürürsen kesinlikle yıka. Mümkünse kaşınırsa bile elini oraya dokundurma daha çok kaşınmasına sebep oluyor çıldırtıcı bir kaşıntı bilirim onu. Ev halkına babana bulaşmaması için oturduğun klozet kapağını temizle ıslak mendil ile.
2. Geniş temiz ve dar olmayan pamuk boxer giy.
3. Hergün boxer değiştir.
4. Her akşam oranı kimyasal olmayan doğal sabunlar var gratiste falan onunla yıka. Veya duş al.
5. Cildiyeye randevu al veya randevu almasan dahi reçete gerektirmeyen Travazol Kremler var eczaneye git durumunu anlat direkt verirler sana.
6. O kremi her gece o bölgene yatmadan önce yıkadıktan sonra yedirerek sürüp biraz bekledikten sonra üstüne geniş kullanmadığın boxerlardan giyip sabah değiştir.
7. Bu döngüde devam edersen bu mantar bitiyor ama sonradan nüksetme durumu olabiliyor o yüzden mümkün mertebe temiz olmaya bak. Çok duş al. yıkan

Sevgilerle... geçmiş olsun
Açıp baktı 5 saniye sonra krem verdi mantar karşıtı geçmez ise cildiye dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,491
Üyeler
198,985
Son üye
pr0ton

Geri