Gta 6 İçin Series S İn Daha Mantıklı Olması

Kim diyor hocam bunları adamlar minecraft grafik oyun koymayacak karşınıza. Böyle olsa o konsola cıkmaz zaten o oyun. Hurafelere inanmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklıdan bahsediyoruz dostum mantıklı. Ps5 e gerek yok demiyor kimse.
hocam birinin demesine gerek yok ps3 de de ps4de de gta 5 oynamış biriyim ps3de oyundan ağaçlar vs vs böyle detaylar eksiliyor araştır istersen gta 6 gibi bir şey series s gibi bi konsolda düz çalışamaz

buradakilere mahsus demiyorum ancak türkiyede oyuncu topluluğundakilerde maalesef ps fanboy kitlesi oluşmuş. inan insanların coğu ps5i'n sıfırı 30k oyun ,4-5k bizi aşar gta6 diye düşünüp vazgeçiyor. haberi olsa veya doğru yönlendirilse asgari ücretle çalışan gençler, zar zor para biriktiren öğrenciler gibi bir çok insan tercih eder ve dünyada bu kadar popüler bir gündemken gta6'yı hiç oynamamış olup youtubeden izlemektense daha cok keyif alırlardı.
Tercüman oldun dediklerime. Abi burdaki herkes kendi yaşantısını kendi yaşıyor ülkemizde alacagı eşya 1k 2k pahalı diye alamayanlar var. Çocularının diğer çocuklardan geri kalmamasını isteyen ama bütçesi büyük olmayan aileler var bunlar ülkemizin gerçeği. Paran bu kadarsa ve millettende geri kalmak oynamak istiyorsan gayet alınabilir bi cihaz

bu konuyu açan arkadaşa niye herkes ters gidip series s'e karşı ps5 savunmuş ki? siz de diyorsunuz ya "denk bile değiller". adamın dediği şey çok basit eğer pc'niz varsa ya da yoksa farketmez ps5 e 25 vermek yerine 11k civarına bi konsol alıp öyle ya da böyle gta6 oynayabileceksiniz. ha deneyim cok mu kötü geçer o kişiden kişiye değişir. eğer sadece 15bin tl param olsaydı 11kya series s 4kya da gta6 alıp oynayabilsem gayet tatmin olurdum. ayrıca piyasası cok hızlandı by gta6 popülerliğinden sonra 50-100 saat takıldıktan sonra aynı paraya direkt satadabilirsiniz.
Zaten şunuda hesap etmek gerekiyor.Oyunun kendisinide bunun içine katıcaksın.Diyelim 25 bine ps5 aldın oyunla beraber 30 bin olucak.Sadece GTA 6 için 30 bin verilir mi? Bunu hesap etmek gerekir.Ben vermezdim.Neden diyecek olursanız oyunun asıl grafikleri bu şekilde değil.Bu ara geçiş döneminde olabildiğince kaymağını yemek için yapılmış bir şey.Asıl görüntülenmek istenilen görseller yeni nesilde karşımıza çıkıcak.Daha yaşayan bir dünya, daha arttırılmış çevre, daha kaliteli görseller ve ışın izleme vesayre... Şuankindan epey farklı olucak.Sonra birde bundan da iyi olarak pcye enhanced olarak çıkartırlar ve son noktayı koyarlar.Yani demek istediğim idarelik bu oyunu bir şekilde oynamaya bakın.Gerçek keyfi yeni nesile alarak yaşarsınız.Pro da bile çok ciddi fark olmayacak.Buna emin olabilirsiniz.Konsol alıcaksanızda maksimum bence ps5 veya series x alınmalı.Onuda en ucuz nasıl temin edebilirseniz.

Tercüman oldun dediklerime. Abi burdaki herkes kendi yaşantısını kendi yaşıyor ülkemizde alacagı eşya 1k 2k pahalı diye alamayanlar var. Çocularının diğer çocuklardan geri kalmamasını isteyen ama bütçesi büyük olmayan aileler var bunlar ülkemizin gerçeği. Paran bu kadarsa ve millettende geri kalmak oynamak istiyorsan gayet alınabilir bi cihaz
Buna maalesef tam olarak katılamıyorum ya, bu durumdayken insanın derdi GTA olmamalı bence

hocam birinin demesine gerek yok ps3 de de ps4de de gta 5 oynamış biriyim ps3de oyundan ağaçlar vs vs böyle detaylar eksiliyor araştır istersen gta 6 gibi bir şey series s gibi bi konsolda düz çalışamaz
abi ps3 dediginiz cihazla series s in durumu aynı değil ki. O dönem her şey kas gücüydü suan upscale var yapay zeka var o var bu var güçsüz cihazlarla ne oyunlar çalışıyor. Aynı dönemde değiliz. Ki ps 3 te 256mb ram varken o oyunu çalıştırdılar o oyunda

abi ps3 dediginiz cihazla series s in durumu aynı değil ki. O dönem her şey kas gücüydü suan upscale var yapay zeka var o var bu var güçsüz cihazlarla ne oyunlar çalışıyor. Aynı dönemde değiliz. Ki ps 3 te 256mb ram varken o oyunu çalıştırdılar o oyunda
aga series s çok zayıf ps5de bile 30fps denilen oyun series s'de özel ayar olmadan nasıl çalışsın

Buna maalesef tam olarak katılamıyorum ya, bu durumdayken insanın derdi GTA olmamalı bence
Dostum benim gordugum yaşantıları inan görmemişsindir kendi ailemin şirketi var bir sürü kollarda 10 larca kişi çalıştırdık hepsinin yaşantısını kendim biliyorum. Bir çocugun hevesini kırmamak icin neler yapıldıgını kendi gozumle gordum.

düz ps 5 ve ps5 slimin gta 6 yı 30 fps oynatacagı söyleniyor buna bakınca pc ye çıkana kadar oynamak için xbox series s almak daha mantıklı değil mi?
11 k ya cok rahat bulunabiliyor, ekstra olarak oyunu suan series s te 60 fps e zorluyolarmış. Çözünürlük olarak küçük monitörde çok fark görülmez diye düşünüyorum. Televizyon için bilemem.
düz ps5 30 iken series s nasıl 60 ı zorluyor hocam nerden okudunuz bu bilgiyi ki sonny rockstarla anlaşmalı olacak en iyi deneyimi ps5 te alırsınız vs diye pazarlayacaklar büyük ihtimal ile.

aga series s çok zayıf ps5de bile 30fps denilen oyun series s'de özel ayar olmadan nasıl çalışsın
Bende ozel ayar olmadan calısır demiyorumki iyi okusana dostum mesajları. Yaşayan dünya npcler daha az olabilir ama böyle minecraft shader on off gibi bir fark olmayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düz ps5 30 iken series s nasıl 60 ı zorluyor hocam nerden okudunuz bu bilgiyi ki sonny rockstarla anlaşmalı olacak en iyi deneyimi ps5 te alırsınız vs diye pazarlayacaklar büyük ihtimal ile.
Google a yazarsan görebilirsin buraya sormak yerine.

Dostum benim gordugum yaşantıları inan görmemişsindir kendi ailemin şirketi var bir sürü kollarda 10 larca kişi çalıştırdık hepsinin yaşantısını kendim biliyorum. Bir çocugun hevesini kırmamak icin neler yapıldıgını kendi gozumle gordum.
Ps cafe bunun çözümü bence, kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez tabii

Series s özellikle de 1tb modeli e-waste bence. İkinci elde kelepir fiyata bulursam alırım yoksa asla. Özellikle gamepass fiyatları falan aman aman
Ben yurtdışından getirilmiş garantisiz aldım 10bine sıfırı alınmaz.Gamepasse gelirsekte benimki 3 yıllıktı bitince bende almayı düşünmüyorum.Ha ekmeğini çok yedim Allah var parasının belki 30 katını karşıladım.Neden geri almam süre sıkıntısıyla alakalı.Oyunları kütüphaneme ekler istediğimde oynarım diye.Kısıtlı zaman olayına benim yaş geçti.Şuan ki fiyatları bence hala iyi ya.Onca ilk günden oyun ekleniyor.

Ps cafe bunun çözümü bence, kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez tabii
He işte yine aynı mevzu bizi ilgilendirmez bende şahsen oyle yapardım eskiden olsa ama şuan durumlar belli millet sokaga salamıyor cocugunu tek basına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,786
Üyeler
199,437
Son üye
apimaster

Geri