Gta 6 İçin Series S İn Daha Mantıklı Olması

Durumu olmayan insanın önceliği bence Gta 6 oynamak olmamalı açıkcası çünkü bunu söylemekten ne kadar nefret etsemde ülkemizde teknolojik cihazlar artık "lüks" kavramı içerisine giriyor ve buda cepte ihtiyacın dışında kalan fazla parayla keyfi alınabilecek şeyler demek oluyor. Açıkcası öncelikle kişinin kendi iş kariyerini veya maaşını bu duruma getirip daha sonra bu tarz bir duruma girmesini hem uzun vadede kişi için hemde genel hayatı için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ben. Kendi adıma konuşmak gerekirse 2024 başında hazır sistem aldım 23 yaşındaydım ve ilk kendi masaüstü bilgisayarımdı 1 yıl boyunca çalıştım hem motor hemde bilgisayar aldım son 2 yıldır adam akıllı ve keyifli şekilde oyun oynayabiliyorum ama bunun için biraz emek verdim ve sistemimi yavaş yavaş upgradeliyorum imzada yazan sistemde 7500F vardı onu güncelledim şimdi ram alacağım en kısa zamanda daha sonrada anakart upgrade edicem en sonda kasamı değiştiririm yüksek ihtimalle yani ben 720p oyun oynamaktansa 1 yıl çalışıp o imkanı kendime yaratıp daha keyifli oyun oynamayı seçerdim.
Uğraşma bence millete laf anlatmakla hacı herkes kendi ekonomisini yapıyor kendine bak boşver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar Series S konsolunu çok fazla küçümsüyor.Bilmediğiniz şu ki bu aletin işlemcisi ps5, ps5 pro ve xbox series x ile aynı.Sadece daha düşürülmüş versiyonu.Onu da geç Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz.Bu adamlar konsol deneyimi açısından kendilerini aşmışlar.Optimizizasyon çok iyi olucaktır.Düşünün ps3 de 256mb ram olmasına rağmen adamlar gta 5 çıkardı.Bu oyunun üzerinde kim bilir kaç sene çalışıldı ve konsollara optimize için uğraşıldı.Hiç endişe etmeyin çıktığında Series S de misler gibi oynanır olucak.Üstelik grafiklerde öyle çok değişmeyecek.Çünkü tüm konsollara aynı anda geliştiriliyor.Bir önceki ps3 ile ps4 arasındaki fark beklemeyin.Olabildiğince benzer deneyim sunmayı istiyorlar.Aynı parayı veriyorsun sonuçta.Asıl fark bir sonraki nesil ile şimdiki arasında olur.Adamlar zaten 1080p 30 Fps çalıştırıcak diyor.Hatta 60 fps içinde uğraşıyorlar.Öyle bir optimizasyondan bahsediyoruz.Konsolun kendisinede gelirsek bu nesil zaten bomboştu.Xboxın attığı en doğru adımlardan birisi series s kesinlikle.İnsanlara ucuz yollu yeni nesil oyunları oynama vaadiyle geldi.Bunuda gerçekleştirdi.Oyun dünyasının geri kalmasına sebep oldu diyenler tam cahil.Hiç bir alakası yok.Bu tamamen firmalarla alakalı bir durum.Neyse oyun çıktığında görürsünüz zaten yorumum burda kalsın.
8 ay yakın arkadaşım kullandı valla hiç memnun değildi, 480gb zaten gta6 yüklese bitiyor depolaması bile

bu konuyu açan arkadaşa niye herkes ters gidip series s'e karşı ps5 savunmuş ki? siz de diyorsunuz ya "denk bile değiller". adamın dediği şey çok basit eğer pc'niz varsa ya da yoksa farketmez ps5 e 25 vermek yerine 11k civarına bi konsol alıp öyle ya da böyle gta6 oynayabileceksiniz. ha deneyim cok mu kötü geçer o kişiden kişiye değişir. eğer sadece 15bin tl param olsaydı 11kya series s 4kya da gta6 alıp oynayabilsem gayet tatmin olurdum. ayrıca piyasası cok hızlandı by gta6 popülerliğinden sonra 50-100 saat takıldıktan sonra aynı paraya direkt satadabilirsiniz.

Uğraşma bence millete laf anlatmakla hacı herkes kendi ekonomisini yapıyor kendine bak boşver

8 ay yakın arkadaşım kullandı valla hiç memnun değildi, 480gb zaten gta6 yüklese bitiyor depolaması bile
Yaklaşık 2 yıldır kendim kullanıyorum.Bendeki versiyon 1TB ve çok memnunum.Eminim kimse benim kadar da oyun oynamamıştır.Bitirmediğim oyun kalmadı.Zaten 3 yıllık gamepass üyeliğimde vardı.GTA VI 480gb boyuta sahip olmaz.Her konsolun sunabileceği texture kalitesi, çözünülürlük, yansıma efektleri farklı.Series S'in düz versiyonu dahi olsa kapasitesini yarısı boyutunda anca çıkar.Belki daha da düşük.Çünkü karşılaştırma fırsatım oldu.Rainbow örneğin series s de 50 gb diğer platformlarda 100gb civarı.Yani ps5 proda ayrı, ps5 de ayrı, series s de ayrı boyutlarda olur.

bu konuyu açan arkadaşa niye herkes ters gidip series s'e karşı ps5 savunmuş ki? siz de diyorsunuz ya "denk bile değiller". adamın dediği şey çok basit eğer pc'niz varsa ya da yoksa farketmez ps5 e 25 vermek yerine 11k civarına bi konsol alıp öyle ya da böyle gta6 oynayabileceksiniz. ha deneyim cok mu kötü geçer o kişiden kişiye değişir. eğer sadece 15bin tl param olsaydı 11kya series s 4kya da gta6 alıp oynayabilsem gayet tatmin olurdum. ayrıca piyasası cok hızlandı by gta6 popülerliğinden sonra 50-100 saat takıldıktan sonra aynı paraya direkt satadabilirsiniz.
Bende bundan bahsediyorum oraya dev gibi yazmısım hepsini gelen giden ps5 yazıyor. Ben kendim bilmiyorum sanki ps5in daha guclu oldugunu. Kendim gidip pro alacam zaten. İnsanlara alternatif olarak fikir olsun diye açtım konuyu

Yaklaşık 2 yıldır kendim kullanıyorum.Bendeki versiyon 1TB ve çok memnunum.Eminim kimse benim kadar da oyun oynamamıştır.Bitirmediğim oyun kalmadı.Zaten 3 yıllık gamepass üyeliğimde vardı.GTA VI 480gb boyuta sahip olmaz.Her konsolun sunabileceği texture kalitesi, çözünülürlük, yansıma efektleri farklı.Series S'in düz versiyonu dahi olsa kapasitesini yarısı boyutunda anca çıkar.Belki daha da düşük.Çünkü karşılaştırma fırsatım oldu.Rainbow örneğin series s de 50 gb diğer platformlarda 100gb civarı.Yani ps5 proda ayrı, ps5 de ayrı, series s de ayrı boyutlarda olur.
Series s özellikle de 1tb modeli e-waste bence. İkinci elde kelepir fiyata bulursam alırım yoksa asla. Özellikle gamepass fiyatları falan aman aman

Bende mantık acısından bakarak söylüyprum nerden baksan yarı fiyatına satılıyor. Pc ye cıkmasını beklerken kullanmak icin yazmısım kimse dikkat etmemis ama
agam tam olarak çalışmayacaksa bence israf ya sırf gta 6 için vadesi dolmuş konsol alacağıma ps cafede oynarım

Series s özellikle de 1tb modeli e-waste bence. İkinci elde kelepir fiyata bulursam alırım yoksa asla. Özellikle gamepass fiyatları falan aman aman
Gamepassin yıllık fiyatı 2 ps oyunu fiyatı. Pcde kullanıyorum sınırsız hattım ile tablette kullanıyorum cloud gaming olarak gayet mantıklı takas

Ya da performans sorunları yüzünden popülerliği düşecek ve daha düşük fiyatlara zor satacaksın...Konuyu açan arkadaşın savunduğu şey kalite farkının küçük monitörde çok olmayacağı.Ama yanlış , kalite ve performans farkı ekran fark etmezsizin olur , zevk alması kişiden kişiye değişir.Bütçem buna yetiyor series s le oynayacağım demek farklı, ps5 e gerek yok demek farklı.

agam tam olarak çalışmayacaksa bence israf ya sırf gta 6 için vadesi dolmuş konsol alacağıma ps cafede oynarım
Kim diyor hocam bunları adamlar minecraft grafik oyun koymayacak karşınıza. Böyle olsa o konsola cıkmaz zaten o oyun. Hurafelere inanmayın

Ya da performans sorunları yüzünden popülerliği düşecek ve daha düşük fiyatlara zor satacaksın...Konuyu açan arkadaşın savunduğu şey kalite farkının küçük monitörde çok olmayacağı.Ama yanlış , kalite ve performans farkı ekran fark etmezsizin olur , zevk alması kişiden kişiye değişir.Bütçem buna yetiyor series s le oynayacağım demek farklı, ps5 e gerek yok demek farklı.
Mantıklıdan bahsediyoruz dostum mantıklı. Ps5 e gerek yok demiyor kimse.

Bende bundan bahsediyorum oraya dev gibi yazmısım hepsini gelen giden ps5 yazıyor. Ben kendim bilmiyorum sanki ps5in daha guclu oldugunu. Kendim gidip pro alacam zaten. İnsanlara alternatif olarak fikir olsun diye açtım konuyu
buradakilere mahsus demiyorum ancak türkiyede oyuncu topluluğundakilerde maalesef ps fanboy kitlesi oluşmuş. inan insanların coğu ps5i'n sıfırı 30k oyun ,4-5k bizi aşar gta6 diye düşünüp vazgeçiyor. haberi olsa veya doğru yönlendirilse asgari ücretle çalışan gençler, zar zor para biriktiren öğrenciler gibi bir çok insan tercih eder ve dünyada bu kadar popüler bir gündemken gta6'yı hiç oynamamış olup youtubeden izlemektense daha cok keyif alırlardı.

Gamepassin yıllık fiyatı 2 ps oyunu fiyatı. Pcde kullanıyorum sınırsız hattım ile tablette kullanıyorum cloud gaming olarak gayet mantıklı takas
Korsan oynarım ama game pass almam. Hayatımda hiç korsan indirmedim btw. Ps savunmuyorum yanlış olmasın. Ps oyun fiyatlarının farkındayım

Korsan oynarım ama game pass almam. Hayatımda hiç korsan indirmedim btw. Ps savunmuyorum yanlış olmasın. Ps oyun fiyatlarının farkındayım
Sende haklısın bisey diyemem. Cloud ve online tek seferlik oyunlar icin gideri var bana göre

Kim diyor hocam bunları adamlar minecraft grafik oyun koymayacak karşınıza. Böyle olsa o konsola cıkmaz zaten o oyun. Hurafelere inanmayın

Mantıklıdan bahsediyoruz dostum mantıklı. Ps5 e gerek yok demiyor kimse.
Neye göre mantık ? Ben de diyorum ki bütçen sadece series s e yetiyorsa senin için series s mantıklı olabilir.Ama küçük monitör de olsa 720p den upscale edilen bir oyun yerine aradaki fiyat farkını verip ps5de oynamak çok daha zevkli olur aradaki fiyat farkı da fazlasıyla değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,905
Üyeler
199,456
Son üye
mardiyev_o1

Geri