PlayStation 2028'den İtibaren Cd Üretmeyeceğini Açıkladı

Bu arada cdnin önemi yok artık, oyun kütüphaneden kaldırılsa yine de çalışmayacak çünkü oyunlar internetten doğrulanıyor. Cdler aslında yarı dijital çalışıyor
Hocam yine de o kadar para verdiğin oyundan fiziksel bir şey görmek ister insan. Kutuda kitapçık olsun oyunun haritası vs. olsun. Oyun almanın hiçbir zevki kalmadı. Veya ben eski kafalıyım bilmiyorum.

Hocam yine de o kadar para verdiğin oyundan fiziksel bir şey görmek ister insan. Kutuda kitapçık olsun oyunun haritası vs. olsun. Oyun almanın hiçbir zevki kalmadı. Veya ben eski kafalıyım bilmiyorum.
Valla doğrudur, ben o konuda empati yapamıyorum çocukken konsolum olmadı pcde de steam vardı. Konsolum olduğunda da ps3 e hen kurdum hepsini homebrew ile oynadım. Çocukken kutulu oyunum olsa empati yapabilirdim sanırım

Bu arada cdnin önemi yok artık, oyun kütüphaneden kaldırılsa yine de çalışmayacak çünkü oyunlar internetten doğrulanıyor. Cdler aslında yarı dijital çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ubisoft çaat diye oyun sildi milletin kütüphanesinden
Ubisoft yapımcı şirket battı gibi bir durum söz konusu sirket mali olarak bayağı küçüldü oyunlarını nereden alırsan al oynayamıyorsun. Yani böyle bir durumda PC oyuncusuda PS ve XBOX oyuncusuda mağdur olacak. CD versiyonu olsa bile oyunu oynayabileceğini düşünmüyorum.

Dijital bir çağdayız. Çok iyi oldu. Yerinde bir karar. PC tarafında uzun zamandır CD yok zaten. Herkes Steam, Epic vs. üzerinden oyun alıyor. Bu Konsol oyun gibi CD alıp satan dükkanlara gram üzülmedim. Böyle bir olay olacağını ön gördüğümden PS5 alırken digital versiyon almıştım. Yeni PS serisi sadece digital çıkacak o zaman.

Başkalarının zevkini olumsuz yönde etkileyen ve size hiçbir etkisi olmayan konularda neden bu kadar övgülü yorum yapıyorsunuz? İnsanlar ücreti ödeyemediğinden 2. elden cd şeklinde oyun alıyorlar koleksiyon yapmak isteyen kişilerde var

Başkalarının zevkini olumsuz yönde etkileyen ve size hiçbir etkisi olmayan konularda neden bu kadar övgülü yorum yapıyorsunuz? İnsanlar ücreti ödeyemediğinden 2. elden cd şeklinde oyun alıyorlar koleksiyon yapmak isteyen kişilerde var
İndirim dönemlerinde gayet uygun fiyatlara oyunlar düşüyor kimsenin faydalanamadığını düşünmüyorum. Ayrıca PSN kardeşliği var. Dijital çağda olduğumuz için kararı doğru buluyorum hepsi bu.

Bu ihtimalin olma olası %0.01 savunmak için savunmayın Allah aşkına. Bomboş bir argüman.
:)
''Dijital çağda bir şeyi "satın almak" gerçekten ona sahip olduğumuz anlamına gelmiyor. Sony bunun en somut örneği olsa gerek ki şirket, lisans anlaşmazlıkları nedeniyle PlayStation Store üzerinden kullanıcıların parasıyla satın aldığı tam 551 film ve diziyi kütüphanelerden kalıcı olarak siliyor.''

Ya neyi desteklediğini bilmiyorsun ya da firmaların nasıl kapitalist sistem ile çalıştığını bilmeyecek kadar hayatı toz pembe yaşıyorsun.

Büyük ihtimalle 10 15 sene sonra satın almak diye bişey olmayacak aylık haftalık kiralamalar gelecek.

:)
''Dijital çağda bir şeyi "satın almak" gerçekten ona sahip olduğumuz anlamına gelmiyor. Sony bunun en somut örneği olsa gerek ki şirket, lisans anlaşmazlıkları nedeniyle PlayStation Store üzerinden kullanıcıların parasıyla satın aldığı tam 551 film ve diziyi kütüphanelerden kalıcı olarak siliyor.''

Ya neyi desteklediğini bilmiyorsun ya da firmaların nasıl kapitalist sistem ile çalıştığını bilmeyecek kadar hayatı toz pembe yaşıyorsun.

Büyük ihtimalle 10 15 sene sonra satın almak diye bişey olmayacak aylık haftalık kiralamalar gelecek.
Bana günümüzde CD destekleyen bir cihaz var mı bunu söyler misin? CD devri zaten kapandı. Güncel cihazlarda CD girişi yok. Ayrıca CD dediğimiz şeyin hasar alma ihtimali çizilme ihtimali vs. yüksek.

Gelecek konusuna katılıyorum. Bence oyun satın almak yerine üyelikler gelecek kimse bir oyuna sonsuza kadar sahip olamayacak.

goylar hemen şirket savunmaya geçmiş

geçen hafta 551 filmi kütüphaneden silen - baya para verdiğiniz filmler artık yok - firma fiziki oyun üretimini durdurma kararı almış bu rezil şirketin yarın senin dijital oyunlarını silmeyeceğinin garantisi var mı?

işin komik kısmı aynı gün 2 duyuru yaptılar:

1-fiziki oyun üretimini durduruyoruz
2-ps3 ve psvita mağazalarını kapatıyoruz (belli bir süre sonra oyunlarıda indiremeyeceksiniz. yani parasını verdiğiniz ürüne, SİZE AİT OLMASI GEREKEN bir yazılıma erişemeyeceksiniz.)

hadi kafanız ilk dediğimi basmıyor, aynı anda yapılan bu iki duyuruda mı kafanızda bir şey canlandırmıyor?

goylar hemen şirket savunmaya geçmiş

geçen hafta 551 filmi kütüphaneden silen - baya para verdiğiniz filmler artık yok - firma fiziki oyun üretimini durdurma kararı almış bu rezil şirketin yarın senin dijital oyunlarını silmeyeceğinin garantisi var mı?

işin komik kısmı aynı gün 2 duyuru yaptılar:

1-fiziki oyun üretimini durduruyoruz
2-ps3 ve psvita mağazalarını kapatıyoruz (belli bir süre sonra oyunlarıda indiremeyeceksiniz. yani parasını verdiğiniz ürüne, SİZE AİT OLMASI GEREKEN bir yazılıma erişemeyeceksiniz.)

hadi kafanız ilk dediğimi basmıyor, aynı anda yapılan bu iki duyuruda mı kafanızda bir şey canlandırmıyor?
ps3 hen homebrew olayı ya burası. store açık mıymış hala vay be

ps3 hen homebrew olayı ya burası. store açık mıymış hala vay be

evet açık. 2021de mi ne kapatmaya çalıştılar tepkilerden dolayı geri adım atmışlardı. psvita storeda hayatta kalmıştı ama psp storeu kaybetmiştik. sıra diğer ikiliye geldi.

mesela ps3te aldığınız tüm ürünler 1-2 sene içinde çöp olacak. fiziki medyanın kalkması nasıl savunuluyor ben bunu anlamıyorum. maliyetse maliyet, nintendo gibi fiziki oyunları 10 dolar fazladan sat ama genede sat.

evet açık. 2021de mi ne kapatmaya çalıştılar tepkilerden dolayı geri adım atmışlardı. psvita storeda hayatta kalmıştı ama psp storeu kaybetmiştik. sıra diğer ikiliye geldi.

mesela ps3te aldığınız tüm ürünler 1-2 sene içinde çöp olacak. fiziki medyanın kalkması nasıl savunuluyor ben bunu anlamıyorum. maliyetse maliyet, nintendo gibi fiziki oyunları 10 dolar fazladan sat ama genede sat.
sonuna kadar korsan ya özellikle konsolların özellikle nintendo cihazlarının kırılmasını sonuna kadar destekliyorum. bilgisayarıma ömrüm boyunca korsan oyun yüklemedim ama artık yükleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,559
Üyeler
199,186
Son üye
Barlas007

Geri