yasinuzbilekk
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
1 tb ssd 2.el bir sata ssd alıcam sağlığı %100 marka James Donkey fiyatı 3400 tl bu marka ssd alınır mı ya da başka önerebileceğiniz alternatif var mı teşekkürler
İlanı atarsan daha iyi olur1 tb ssd 2.el bir sata ssd alıcam sağlığı %100 marka James Donkey fiyatı 3400 tl bu marka ssd alınır mı ya da başka önerebileceğiniz alternatif var mı teşekkürler
M2 destekliyorsa bende kapalı kutu 1 tb var. Fiyatta yardımcı olurum1 tb ssd 2.el bir sata ssd alıcam sağlığı %100 marka James Donkey fiyatı 3400 tl bu marka ssd alınır mı ya da başka önerebileceğiniz alternatif var mı teşekkürler
m2 değil kankaM2 destekliyorsa bende kapalı kutu 1 tb var. Fiyatta yardımcı olurum
en uygunu bunu buldum kanka 4000den başlıyor fiyatlarDaha yeni 100 sağlık M2' yi 3k ya saatım gen3 1tb. Bu çok pahalı fiyatı.
Acelen yoksa bekle cidden pahalı.en uygunu bunu buldum kanka 4000den başlıyor fiyatlar
Tamam kankam beklicemAcelen yoksa bekle cidden pahalı.
evet reis anakartta m2 girişim bulunmamaktam2 düşünmeme sebebin nedir? Sistemin mi desteklemiyor? Ayrıca Eşek James alınmaz
hangi marka alıyım western diğital iyi midir önerin nedir başka marka hangisini tercih ediyim teşekkürlerBöyle markaların sağlık değerine falan güven olmaz brom, bilindik çip üreticilerinin markalarından almaya çalış acele etme.