🔥İndirim Spigen 45w Usb-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Pps 2.0 Desteği 499₺

shyNNN

80+
Reaksiyon skoru
60
Amazonda son altı ayın en düşük fiyatında satılmaktadır. Fiyatına göre oldukça güzel bir şarj kablosu ihtiyacı olan değerlendirsin

Ürün Linki

5920486197497106049.webp

Son düzenleme:
Uçmuş, en ucuz 1.2k görünüyor.
Bilmeyen ve denk getiren varsa yapıştırsın, güzel cihaz.

Üzgünüz, bir hata oluştu

Üzgünüz. Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo PPS 2.0 Desteği / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 ürünü artık seçtiğiniz satıcı tarafından satılmamaktadır. Ürünü başka bir satıcıdan alıp alamayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayarak ürün bilgisi sayfasına dönebilirsiniz.

bitmiş

Bu model pek güzel değil. Kablo başları aşırı sararıyor. 1 sene sonrası coil whine tarzında bir ses çıkarıyor.

Bende spigenin 67w olanı var birde ankerin 67w olanı. Fnirsi type c havayı takınca spigen kapanıp açıyor anker yapmıyor ama telefon şarj ederken fark etmiyor spigen ürünleri eskisi gibi kaliteli gelmiyor artık bana geçen spigen 27w olanı bozuldu firmaya sitesinden mesaj attım dönüş olmadı amazona geri gönderdim stok olmadığı için para iadesi verdiler, amazon olmasa para çöp olacaktı, bozulursa en azından amazon parayı kurtarır kabloda yanınıza hediye kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,627
Üyeler
198,603
Son üye
ghost5
Geri