Yd iPhone 17 Pro Alınır mı

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,125
Arkadaşlar yurtdışından İPhone 17 pro almayı düşünüyorum eğer bütçeyi ayarlayabilirsem pro max alacağım ama muhtemelen 17 pro alacağım gibi, siz ne tavsiye edersiniz alınır mı tax free ile 54 bine geliyor o bütçeye Samsung s26 ultra da var ne düşünüyorsunuz?

Hocam kadiköydeki telefoncularda yurtdışı kaçak sıfır jelatinli 256 gb iphone 17 pro max 60 bine bulunuyor. Yani tax freeye rağmen Türkiyede satılan yurtdışı fiyatlarıyla aynı gözüküyor. Bulunduğunuz ülkede fiyatlar yüksek sanırım.

Hocam kadiköydeki telefoncularda yurtdışı kaçak sıfır jelatinli 256 gb iphone 17 pro max 60 bine bulunuyor. Yani tax freeye rağmen Türkiyede satılan yurtdışı fiyatlarıyla aynı gözüküyor. Bulunduğunuz ülkede fiyatlar yüksek sanırım.

Hocam artvindeyim de Gürcistandan alacağım, İstanbul uzak maalesef

Hocam artvindeyim de Gürcistandan alacağım, İstanbul uzak maalesef
O zaman mantıklı geliyorsa ülkeye girişte vs. sıkıntı yaşamayacaksanız alın. Almışken en tepe model olan 17 Pro Max alın. Yurtdışı cihaz olsa bile talebi ve alıcısı çok olur. İlerde satmak isterseniz daha rahat satarsınız.

O zaman mantıklı geliyorsa ülkeye girişte vs. sıkıntı yaşamayacaksanız alın. Almışken en tepe model olan 17 Pro Max alın. Yurtdışı cihaz olsa bile talebi ve alıcısı çok olur. İlerde satmak isterseniz daha rahat satarsınız.

17 pro max tax free hariç 74 bin hocam o bütçeye çıkarsam niyetim o inşallah e sim olanı

Hocam bugün 17 pro max aldım çalışanlar dual sim olduğunu söyledi. Hattımı e sime çevirip sıkıntısız kullanabilirim değil mi?

Ne kadara geldi tax free nasıl aldın biraz bilgilendirir misiniz

Hocam bugün aldım 4199 lariye geldi yaklaşık 74 bin TL. Zoomer'den aldım çalışanlara tax free istediğinizi söylüyorsunuz pasaporta kayıt yaptırıp belge veriyorlar. o belgeyi ülkeden çıkarken tax free noktasına verdiğiniz zaman size paranızı veriyorlar. Henüz ülkeden çıkmadım ama 8500 TL tac free alacağım ona göre hesap yapabilirsiniz.

Hocam bugün aldım 4199 lariye geldi yaklaşık 74 bin TL. Zoomer'den aldım çalışanlara tax free istediğinizi söylüyorsunuz pasaporta kayıt yaptırıp belge veriyorlar. o belgeyi ülkeden çıkarken tax free noktasına verdiğiniz zaman size paranızı veriyorlar. Henüz ülkeden çıkmadım ama 8500 TL tac free alacağım ona göre hesap yapabilirsiniz.
aşağı yukarı tr yurtdışıları ile aynı, japonyadan ben 1250 dolara getirttim. Gürcistanda baya pahalıymış.

TR'den çift e-sim olmayanını aynı fiyata alırmışsınız talihsiz olmuş pahalıya almışsınız çift e-sim cihazı.

TR'den çift e-sim olmayanını aynı fiyata alırmışsınız talihsiz olmuş pahalıya almışsınız çift e-sim cihazı.

Hocam pro max olanına baktım da 120 binin altında yoktu TR'de 🥺

Geri