Çözüldü✓ RTX 5070ti Sistemi Uyumlu Mu

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
110000
Ekran kartı rtx 5070ti
İşlemci AMD 7 7800x3d
Anakart Msi pro b850-p wifi
SSD Mld M800 2tb
Sıvı soğutma MSI MAG CoreLiquid M360
Kasa Gameline 7x argb kasa
Ram indirimden alıcam
Psu nzxt 1000w

Bu sistemi oyun için kuruyorum bazı parçaları indirimde alıcam.
Sizce parçalar uyumlu mu sıkıntı çıkarır mı
Ve oyunları 4k rahat bir şekilde oynatır mı

Ekran kartı rtx 5070ti
İşlemci AMD 7 7800x3d
Anakart Msi pro b850-p wifi
SSD Mld M800 2tb
Sıvı soğutma MSI MAG CoreLiquid M360
Kasa Gameline 7x argb kasa
Ram indirimden alıcam
Psu nzxt 1000w

Bu sistemi oyun için kuruyorum bazı parçaları indirimde alıcam.
Sizce parçalar uyumlu mu sıkıntı çıkarır mı
Ve oyunları 4k rahat bir şekilde oynatır mı
Sistem güzel ama 4K da rahat edeyim istiyorsan ekran kartında 5080e zorla.

ben oynuyorum rahatça 4kda sende oynarsın

Fps takintin yoksa cok rahat oynarsin ileride de rahat edeyim imkanim da var dersen 5080 zorlanabilir.

5080e geçerse en fazla 10 fps fark olur ve 4kda işlemcinin gram önemi yok 9600x yaparak 5080e zorlayabilirsin.Bide bende rami indirimden almak için bekliyorum ama işimiz zor ram stoğu hemen bitiyor indirim olduğunda yani elini çabuk tut kredi kart bilgilerini felan

4k da ne oynuyorsun? 5070ti ile biraz ayar yapıp 4k da 60fps alamıycan oyun yok yüksek fps takıntın varsa 1440p tavsiye ederim her oyunda max ayarlarda 100fps in altına düşmeyim diyorsan 4k mevzusu biraz kişisel zevk ve zorlama bana göre yoksa 4k da öyle oyunlar var ki 5090 ı bile yamultuyor saf güçte.

Bide dünyanın en iyi 3.ekran kartı olmasına rağmen 5080'nin 4k da zorlanıcak 1 2 yıla bence şuan da zorlanıyor neyse

Bide dünyanın en iyi 3.ekran kartı olmasına rağmen 5080'nin 4k da zorlanıcak 1 2 yıla bence şuan da zorlanıyor neyse
Sistem güzel ama 4K da rahat edeyim istiyorsan ekran kartında 5080e zorla.
Hocam 5080e yükseltmek istesem aradaki fiyat farkı fazla geliyor sizce değer mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4k da ne oynuyorsun? 5070ti ile biraz ayar yapıp 4k da 60fps alamıycan oyun yok yüksek fps takıntın varsa 1440p tavsiye ederim her oyunda max ayarlarda 100fps in altına düşmeyim diyorsan 4k mevzusu biraz kişisel zevk ve zorlama bana göre yoksa 4k da öyle oyunlar var ki 5090 ı bile yamultuyor saf güçte.
Oynarsam sadece saf güçte oynamam zaten hocam dls fg falan açarım

En fazla 15 fps fark yaratacak 5070ti 55 fps verdiği oyunlarda 65 70 fps verecek bence ona göre düşün yani işlemciyi düşürebilirsin ağır fps oyun oynuyorsan bilemem ama 4k da 9600x ile 7800x3d fark olmayacaktır

Bu Steam ve epic indirimlerinden AAA oyunlar alıcam zaten bendede biraz vardı onları oynamak istiyorum

5070ti yeterli bir kart yine de sen bilirsin ben varmem o kadar farkı, ben o farkı gittim ekipmanlara yatırdım şahsen monitörü oled e çektim aradaki fark ile, ha dersenki para sıkıntım yok 5080 daha iyi ama arada dağlar kadar da fark bekleme birkaç fps fazla alırsın fg falan açtığında hele hiç fark etmiyor ben fg yi 2x te sadece pt falan açarsam açıyorum o da 100fps altı görmek istemediğimden.

Şuan en ucuz 5070ti 50 bin tl 5080 70 bin tl 5080 indirimden alınmadıkça kesinlikle değmez
Hocama daha karneler alınmadan 5070ti 46k ya rtx 5080de 63-64k civarında oluyordu sizce yakın zamanda yine böyle indirimler olur mu

5070ti yeterli bir kart yine de sen bilirsin ben varmem o kadar farkı, ben o farkı gittim ekipmanlara yatırdım şahsen monitörü oled e çektim aradaki fark ile, ha dersenki para sıkıntım yok 5080 daha iyi ama arada dağlar kadar da fark bekleme birkaç fps fazla alırsın fg falan açtığında hele hiç fark etmiyor ben fg yi 2x te sadece pt falan açarsam açıyorum o da 100fps altı görmek istemediğimden.
Peki indirimlerde alınmaya değer mi

Geri