Grundıg OLED 65go990a 65inc 56.300 TL

Oledle kiyaslamak da saçmalik, cunku 65 inc giris seviye oledler 80-90 bin tl bandindan basliyor eli yuzu duzgun markalarda.

Bununla benzer fiyat araliginda (56 bin lirayi baz alarak konusuyorum) ust seviye qled ve giris seviye miniledler var.

Biz de biliyoruz qled ile oledi kiyaslamamak gerektigini, ki zaten belirtmisim de bunu. Gelip sacmalik falan yazman hos degil. Asil kiyas 55-65 bin tl butcesi olan adamin alabilecegi tv'ler arasinda olmali bi noktada da. 90 bin liralik televizyonla kiyaslayinca elbette islemcisi ve paneli daha zayif/eski olacak. Ben o sekilde elestirenlere ithafen yazdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece oyun modunu on/off yapabiliyorduk yanlis hatirlamiyorsam. Ayri bir freesync ayari yok. Yeni hdmi 2.1 kablo gelince bir de 7 numarali portta deneyecegim. Onda da olmazsa servis kaydi acicam, buradan gelismeleri aktaririm.
Bu bütçede tabii bundan daha iyisi yok. Bende bunun 2024 versiyonu var alırken forumda yok dandik yok yanar diyorlardı tık yok cihazda. He yalan yok donanımı zayıf cihaz kasma yapıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: gb19
Bu bütçede tabii bundan daha iyisi yok. Bende bunun 2024 versiyonu var alırken forumda yok dandik yok yanar diyorlardı tık yok cihazda. He yalan yok donanımı zayıf cihaz kasma yapıyor
Hocam karasal yayın eyvallah kaçarı yok tv üzerinden izlenir. Neden tv box alıp rahatınıza bakmıyorsunuz.

Yani rahatça cloudstream / stremio izlenmiyor mu? stremiodan 4k hdr video açınca tv sapıtıyor mu.

İçinde hangi panel var belli değil 5 sene öncenin paneli çıkabilir. Muhtemelen anakartı yerli, görüntü işleme lg ve samsung kadar başarılı değildir elbet. İşletim sistemi kasabilir ama çokta önemli değil, çok rahatsız etmesi durumunda android box alınıp kullanılabilir. Bence bu fiyatta denk getirilebilirse yine de tercih edilebilir. Rakipleri 2x fiyata satılıyor. 55 inç ile 65 arasında dağlar kadar fark var.

• Beğen
Reaksiyonlar: gb19
Çok eski panel olacağını zannetmiyorum.
Lg b5 ve b4’de bile vrr 144 hz desteği yok.
Lg c3’de de yok.

Ya c4 ya da c5 panel kullanıyor olması lazım. Büyük ihtimalle c4’tür. 50 bine c4 panel 3 yıl garantili oled de bence hiç fena değil.

eğer kasma sorunu varsa da bir apple tv veya kaliteli android box alınarak çözülebilir. 50k civarına alınırsa çok iyi zaten

55 inç'i indirimle 40 dolaylarındayken 48LG yerine şans vermeyi düşünüyorum ama kararsızlık var. LG kalitesinden 48 yerine ekran boyutu için 55 grundig alınır mı? ? Bilemedim. Mesafem yakın gerçide. Varmı C4 üstü kullanıp bunu kullanan ? Sadece TV amaçlı kullanacağım, oyun yok. Karasal yayında izlemiyorum.

Geri