🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Hocam daha önce müşteri olanlar bu kampanyadan yararlanabiliyor mu yoksa ilk müşteriliğe özel bir kampanya mı bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim
Son 3 ay içinde abonelik olmaması lazım.

Beyler bende aktif üyelik var. Onu iptal ettirip eşimin üzerine yeni üyelik yapabilir miyim yoksa gene 3 ay beklemem mi gerekiyor?

Geçen yıl yararlanmıstim bu kampanyadan şimdi de iptal edip kardeşimin uzerine yapip onun kart ile ödeme yapicaktim ama bugün aradilar 299 tl ye yenileyelim dediler kabul ettim.( iptal talebinde bulunmustum )

Gençler bu digitürkün bir sürü benzer uzantıya sahip sahte sitesi var dikkat edin siz de. Özellikle googleye aratıp yazınca çıkıyor

Son 3 ay içinde üyelik aktif olan adrese mi yaptınız hocam siz.
evet hocam babamın üzerineydi diğeri. hatta iptal olmamıştı bile. gelen ekip eski cihazı söktü çıkardı. size iade edebilir miyim bunu dedim iptal edildiyse edebilirsin falan dedi. sıkıntı yok yani

Dostlar 12 taksit seçmeme rağmen direkt 4300 çekti normal mi

1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kabul ettim.

Alıntıyı görüntüle
Bankkart lirayı nasıl düşeceğiz fiyattan şimdi kurulum yaptılar son kullanım tarihi fln var mı

Bankkart lirayı nasıl düşeceğiz fiyattan şimdi kurulum yaptılar son kullanım tarihi fln var mı
Bankkart lira ile taksit ödemesi yapılıyor.
Taksit geldikçe Bankkart lira ile ödeyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,570
Üyeler
199,189
Son üye
dsae2

Geri