Hangi Monitörü Almalıyım?

Zaten hikayeli oyun oynayacaksam fsr var o tedirgin etmiyor beni daha çok mmo oyunları tedirgin ediyor 2k da rahatça fps almak varken acaba 4k da nasıl olur diye. Ama bi yandan da 4k da aşırı iyi gözükür gibime geliyor skillerin renkleri iyi gözükür
Aynı konudan dolayı arada kaldım. XG27UCDMG ile XG27ACDNG arasında. Hikayeli oyunda çok oynuyorum fakat CSde de az vakit geçirmiyor değilim. Ve gpunun vram sıkıntısı ayrı bir dert benim için (4070 SUPER). Ama 4k 27 inch monitörde 167 ppi yoğunluğunda inanılmaz keskinlik olur gibi geliyor. Neredeyse tablet piksel yoğunluğugunda.

Aynı konudan dolayı arada kaldım. XG27UCDMG ile XG27ACDNG arasında. Hikayeli oyunda çok oynuyorum fakat CSde de az vakit geçirmiyor değilim. Ve gpunun vram sıkıntısı ayrı bir dert benim için (4070 SUPER). Ama 4k 27 inch monitörde 167 ppi yoğunluğunda inanılmaz keskinlik olur gibi geliyor. Neredeyse tablet piksel yoğunluğugunda.
fiyat yakın olmasaydı seçenek haline gelmezdi ama insan bi düşünüyor. Sonuçta 4k kartı değil 9070xt, olsa bile baya bi giriş kalıyor. İleride yetmeme ihtimali var. Bu da beni ileride daha iyi bir ekran kartına sürükleyebilir

Çoğu mmo da fsr var mıdır. Aşırı kalabalık yerlerde fps yetmeyebilir diye düşünüyorum
FSR desteğine sahip oyunlara amd nin sitesinden ulaşabilirsin. Ayrıca ultra oynamak zorunda değilsin 4k ya geçince grafik takıntısı olmayacak zaten. Kendim Optimize ayarlar ile oynuyorum her zaman. 4k da görüntü cam gibi zaten ihtiyaç olmuyor. 4k medium>2k ultra

FSR desteğine sahip oyunlara amd nin sitesinden ulaşabilirsin. Ayrıca ultra oynamak zorunda değilsin 4k ya geçince grafik takıntısı olmayacak zaten. Kendim Optimize ayarlar ile oynuyorum hep.
Peki hocam, 4K seçenekler arasından çıksa, 4. nesil Tandem WOLED'lere 30K vermeye değer mi, yoksa uygun fiyatlı 3. nesil mi almak gerekir? 2K alacaksan "Bunu almalısın." dediğiniz bir model var mı?

Peki hocam, 4K seçenekler arasından çıksa, 4. nesil Tandem WOLED'lere 30K vermeye değer mi, yoksa uygun fiyatlı 3. nesil mi almak gerekir? 2K alacaksan "Bunu almalısın." dediğiniz bir model var mı?
Değmez açıkçası 39k ve 41k ya LG c5 48'' TV satıldı pahalı bence. 4k monitörler ucuzladı falan. 24-25k ya satılan modellerde indirim kovala bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız linkteki monitör ile benim paylaştığım monitör farklı. Benim paylaştığım monitör stoklarda yok.

Değmez açıkçası 39k ve 41k ya LG c5 48'' TV satıldı pahalı bence. 4k monitörler ucuzladı falan. 24-25k ya satılan modellerde indirim kovala bence.

Attığınız linkteki monitör ile benim paylaştığım monitör farklı. Benim paylaştığım monitör stoklarda yok.
Hocam 4k yı büyük ihtimalle alacağım ama olmazsa şu https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1113719030.html model de amazon da 9 taksit yapabiliyorum sizce nasıl

Son düzenleme:

hocam 321up x24ün benzerleri ne zaman gelir stoğa tahmini temmuz-ağustos gibi mi

Hocam 4k yı büyük ihtimalle alacağım ama olmazsa şu https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1113719030.html model de amazon da 9 taksit yapabiliyorum sizce nasıl
Qd modeller arasında en iyilerden

hocam 321up x24ün benzerleri ne zaman gelir stoğa tahmini temmuz-ağustos gibi mi
Bilmiyorum açıkçası takip etmedim. İlla bir şey söyleyecek olursam 2-2.5 ay sonra falan gelir diye düşünüyorum. Stoklarda çeşitlilik az gibi gözüküyor. Kısa vadede düzelmez gibi

Qd modeller arasında en iyilerden

Bilmiyorum açıkçası takip etmedim. İlla bir şey söyleyecek olursam 2-2.5 ay sonra falan gelir diye düşünüyorum. Stoklarda çeşitlilik az gibi gözüküyor. Kısa vadede düzelmez gibi
hocam anladığım kadarıyla woled den uzak durulması gibi bir izleniminiz var ama siyahları da çok iyi gözüküyor be

hocam anladığım kadarıyla woled den uzak durulması gibi bir izleniminiz var ama siyahları da çok iyi gözüküyor be
Doğrudan ışık vurmuyosa Glossy QD Oledlerin siyahı da aşağı yukarı aynı olmalı zaten hatta aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,737
Üyeler
198,822
Son üye
beko70

Geri