Acilinden 75'' Tv Önerisi

Bu modelin ses kalitesi de ustun evet arkada cift woofer var Dolby Atmos lisansi var. Donanimhaber incelemesine bakabilirsin.

teşekkürler hocam son kez şöyle sorayım arada 7-8k fiyat farkı var onu saymayalım next mi tcl mi tercih edeyim

Aynen oyle cok yazilima takiyorsan al Apple TV 4K onunla takil tum TV'lerden ust segmentler dahil daha iyi olur.
yazılıma çok takılmam ya bu nextstarda standart gelen ayarlar çok kötü tek tek ayar yapmanız lazım o zor diyorlar bi o aklıma takıldı

yazılıma çok takılmam ya bu nextstarda standart gelen ayarlar çok kötü tek tek ayar yapmanız lazım o zor diyorlar bi o aklıma takıldı
Valla ben İffalcon U65 aldim ayni sekilde bir gun ayarla ugrastim. Her Turlu o optimum ayari bulman icin ugrascan bu marka fark etmez C6K'da da ugrasacaksin kutudan cok saturation full cikiyor kontrast pasparlak geliyor ayar cekmeden kullanilamaz. Ben dogal goruntu sevdigim icin ugrastim.

Valla ben İffalcon U65 aldim ayni sekilde bir gun ayarla ugrastim. Her Turlu o optimum ayari bulman icin ugrascan bu marka fark etmez C6K'da da ugrasacaksin kutudan cok saturation full cikiyor kontrast pasparlak geliyor ayar cekmeden kullanilamaz. Ben dogal goruntu sevdigim icin ugrastim.
ikna ettin gibi beni hocam :D

ikna ettin gibi beni hocam :D
Secimi sana birakiyorum artik ben diyeceklerimi dedim :D Next genel olarak daha iyi Ha bak Next'i tek elestirecegim sey kumandasi. O kumandayi Onvo da kullaniyor ve harbi kotu hissiyat kullanim olarak ama TV'yi telefondan da yonetebilirsin.

Secimi sana birakiyorum artik ben diyeceklerimi dedim :D Next genel olarak daha iyi Ha bak Next'i tek elestirecegim sey kumandasi. O kumandayi Onvo da kullaniyor ve harbi kotu hissiyat kullanim olarak ama TV'yi telefondan da yonetebilirsin.
evet onuda gördüm yorumlarda kumanda çok önemli değil tvde büyük oranda maç izlenecek bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka kumanda uydurabiliyor muyuz

evet onuda gördüm yorumlarda kumanda çok önemli değil tvde büyük oranda maç izlenecek bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka kumanda uydurabiliyor muyuz
Bluetooth destekli bir akilli kumanda ile TV'yi esleyebilirsin.

Bluetooth destekli bir akilli kumanda ile TV'yi esleyebilirsin.
bakışıyoruz şuan her an her şey olabilir

Screenshot_352.webp

Geri