Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,030
Son düzenleme:
10bin civarlarına çok daha kabiliyetli makineler var. Sırf kampanya var diye alınır mı bilemedim. Philips 2200 serisi falan 10bine bulunuyor mesela.
Zamanında 17k ya Philips EP5543/80 5500 LatteGo Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi aldık bakın size şunu diyeyim bunlar para tuzağı ilk ay kullanıyorsunuz ilk ayın sonunda çeyize gidiyor , ayda yılda bir kullanırsınız , en son 4 ay önce makineyi açmışız temizlemeye üşendiğimiz için yatıyor hala , ama illa alacam diyorsanız kapsüllü sakın almayın , firmanın isteği kapsül harici çalışmıyor teyzem aldı bin pişman , yazıcı makinesini ucuza satarlar kartuşları fahişe satarlar aynı durum kapsüldede geçerli

Zamanında 17k ya Philips EP5543/80 5500 LatteGo Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi aldık bakın size şunu diyeyim bunlar para tuzağı ilk ay kullanıyorsunuz ilk ayın sonunda çeyize gidiyor , ayda yılda bir kullanırsınız , en son 4 ay önce makineyi açmışız temizlemeye üşendiğimiz için yatıyor hala , ama illa alacam diyorsanız kapsüllü sakın almayın , firmanın isteği kapsül harici çalışmıyor teyzem aldı bin pişman , yazıcı makinesini ucuza satarlar kartuşları fahişe satarlar aynı durum kapsüldede geçerli
Evet kapsul gereksiz bence de bunları da temizlemesi zor oluyor iş yerinde kullanıyoruz haftada 1 fln temizlik istiyor bana göre en iyisi manuel espreso makinesi

10kg kahveyi içebilecek birisi zaten kahvenin kilosunu 2000 TL'den almaz. 5k ya 10kg kahveyi çok rahat alırsınız. 15k bu makineye çok zaten 13k vatanda şuanda. Sıcak fırsat değil.

Bir tık uygun ama 20 bin gibi bedava gelen bir şey yok kahve normalde 1300 TL 2000 TL yazmışlar sitelerde makinede dier saticilarda 12 bin civarında 3 4 bin karlı oluyor gibi 4 bin TL içinde 20kg kahve almak mantiklimi tercih sizin

Her gün kahve içecek bir aşiretiniz yoksa 10kg kahveyi taze tüketemezsiniz. İşletmeye uyar bu kampanya en fazla

Jailbreak falan bir yöntemi yok mudur?

16'ya geçen kasım aynı makineyi aldım.
Sonra midem de gastrit çıktı kahveyi içmedim falan 6 aydır hiç kullanmadım makineyi.
Artık gastrit ile yaşamaya alıştığım için 3ü1 arada içiyorum. Bu hafta bitmeden makineyi çalıştıracam tekrar.
Yani arkadaş haklı böyle makineler genelde üşeniliyor.
Her sabah kahvesiz uyanamayan veya saatlerce yks çalışan bir genç değilseniz gereksiz.

Evet kapsul gereksiz bence de bunları da temizlemesi zor oluyor iş yerinde kullanıyoruz haftada 1 fln temizlik istiyor bana göre en iyisi manuel espreso makinesi
ben kapsül kullanıyorum aşırı memnumum tek yaşıyorum kapsülüde indirime girince alıyorum çok pahalıya gelmiyor ortalama tanesi 7-10 TL arasına denk getirmeye çalışıyorum.

16'ya geçen kasım aynı makineyi aldım.
Sonra midem de gastrit çıktı kahveyi içmedim falan 6 aydır hiç kullanmadım makineyi.
Artık gastrit ile yaşamaya alıştığım için 3ü1 arada içiyorum. Bu hafta bitmeden makineyi çalıştıracam tekrar.
Yani arkadaş haklı böyle makineler genelde üşeniliyor.
Her sabah kahvesiz uyanamayan veya saatlerce yks çalışan bir genç değilseniz gereksiz.
Hocam 3ü1 arada içeceğinize su için daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Tchibo nun aynı kahveleri n11 'de 1.200TL arada 8bin TL fark oluyor o parayada daha güzel kahve makinesi alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: WsWs
Hocam 3ü1 arada içeceğinize su için daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Tchibo nun aynı kahveleri n11 'de 1.200TL arada 8bin TL fark oluyor o parayada daha güzel kahve makinesi alabilirsiniz.
Kafein ve süt mideme dokunuyor.
Makine için laktozsuz süt ve dekaf(kafeinsiz) kahve çekirdeği aldım. Onu denicem bakalım.

Kahvenin kilosunu 700-800 TL'ye aliyorum, hem toptan alicam 10 kg hem de 2.5 kat fazla para vercem. Fırsat mirsat degil direkt kazık.

Geri