Klima mı Vantilatör Mü

Hocam odama alıcam küçük bi odam var fatura işi sorun değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modelini almıştınız
geleceğe yönelik bir yatırım şeklinde yapmak isterseniz 18 BTU tavsiye ederim, eğer ev kendinize ait ve uzun bir süre evden çıkmayı düşünmüyorsanız mersin adana antalya gibi bölgelerde yaşamıyorsanız ki yine de 12 BTU bir klima 15-20 m2 bir odayı çok rahatlıkla soğutur

Bunada bakıyordum hocam duruma göre bunu alırım olmadı

geleceğe yönelik bir yatırım şeklinde yapmak isterseniz 18 BTU tavsiye ederim, eğer ev kendinize ait ve uzun bir süre evden çıkmayı düşünmüyorsanız mersin adana antalya gibi bölgelerde yaşamıyorsanız ki yine de 12 BTU bir klima 15-20 m2 bir odayı çok rahatlıkla soğutur
Hocam kiradayız 1-2 seneye ev alma durumumuz var

Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
hocam bizde 1-2 ay önce viessmann 12000btu klima kurdurduk mutfak odasına. aşırı sessiz çalışıyor ve soğutması mükemmel 29 derece de kullanıyoruz içeriyi süper yapıyor Antalya da sıcak bir yerde

hocam bizde 1-2 ay önce viessmann 12000btu klima kurdurduk mutfak odasına. aşırı sessiz çalışıyor ve soğutması mükemmel 29 derece de kullanıyoruz içeriyi süper yapıyor Antalya da sıcak bir yerde
Sağolun hocam teşekkür ederim

philips'in 5k'ya kule tipi soğutucuları var ondan düşünüyorum ben amazon yorumları baya iyi demişler

Samsung Klima tavsiye ederim muazzam vantilatörü odamda kullanıyorum aksi halde hamam gibi oluyor oda klimayı ise oturma odasında kullanıyorum

Kule tipi vantilatörlerde güzel fakat sanırım sınırlı bir zaman dilimi çalışıyor ardından yenilemek gerekiyor hazneyi

Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
Üstadım bütçen var ise klima tavsiye ederiz zahmeti bakım ekibi çağırmak sadece. Mütehatimiz sağolsun tüm odalara tesisat çektiğinden 4 odamda da klima var aşırı rahatlık yazın da kışın da. Klima alırsan odanın boyutuna göre al gidip de 24 binliği kucuk odaya taktırma ama evin genel boyutu kucuk ise evin orta noktasına bir tane yuksek taktırt evi sogutsun.

ikisinide kullnmış biri olarak
vantilatör sadece serinletir
oda sıcak/soğukluğuna etkili yoktur

klima malum ister sıcak ister soğuk, ama BEN DUVARI DELDİRMEK İSTEMİYORUM
Her ürün aldığımızda duvarda 1 delik açıyoruz yeter gari
Yine elektrikli buzla çalışan alternatifler görmüştüm ben kısmet olursa bunlara yöneleceğim

Geri