stok bitmiş demekBu adrese gönderilemez dedi mi benden başka birine?
Pazaryerleri satıcılara destek oluyor bazen, bu mevzu için demiyorum genel olarak. Mesela o ürüne özel komisyon almıyor, kupon veriyor aradaki farkı karşılıyor gibi gibi...eğer gonderıcek olsa kendi sitesinden yapmazmıydı bu indirimi neden bir pazaryerini kullansın
Teşvik verebiliyor platformlar bazen diye biliyorum ama bu bence fiyat hatası alan arkadaşlara gelir umarım ama geleceğini zannetmiyorum.eğer gonderıcek olsa kendi sitesinden yapmazmıydı bu indirimi neden bir pazaryerini kullansın
8 stokta sipariş verdim alındı 1dk sonra sms düştü şüpheli aktivite diye iptal etti hit icin yapyorlar 0cl4r1 dk önce 8 stok vardı kapandı şimdi. Alanlar tekrar bir güncelleme çeksin be.
anladım hocamPazaryerleri satıcılara destek oluyor bazen, bu mevzu için demiyorum genel olarak. Mesela o ürüne özel komisyon almıyor, kupon veriyor aradaki farkı karşılıyor gibi gibi...
keşke gelse ama 100 den fazla stok satıldı 5 dakıka boyunca stokta durdu ve tekrar stoga girdi ihtimal veremiyorumTeşvik verebiliyor platformlar bazen diye biliyorum ama bu bence fiyat hatası alan arkadaşlara gelir umarım ama geleceğini zannetmiyorum.
8 tane mi aldınız anlamadım 8 tane aldıysanız iptal yemesi normal bence8 stokta sipariş verdim alındı 1dk sonra sms düştü şüpheli aktivite diye iptal etti hit icin yapyorlar 0cl4r
Bayağıdır 8 adet stokta var yazıyor onu diyordur8 tane mi aldınız anlamadım 8 tane aldıysanız iptal yemesi normal bence
yok 8 stok var iken 1 tane hemen sipariş verdim anlık yazdım yanlış anlaşılmış8 tane mi aldınız anlamadım 8 tane aldıysanız iptal yemesi normal bence
Amazon deposunun içinde mi yaşıyorsun birader bu ne hız?Kod olusturuldu, kesin gelir mi?