❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

eğer gonderıcek olsa kendi sitesinden yapmazmıydı bu indirimi neden bir pazaryerini kullansın
Pazaryerleri satıcılara destek oluyor bazen, bu mevzu için demiyorum genel olarak. Mesela o ürüne özel komisyon almıyor, kupon veriyor aradaki farkı karşılıyor gibi gibi...

eğer gonderıcek olsa kendi sitesinden yapmazmıydı bu indirimi neden bir pazaryerini kullansın
Teşvik verebiliyor platformlar bazen diye biliyorum ama bu bence fiyat hatası alan arkadaşlara gelir umarım ama geleceğini zannetmiyorum.

Pazaryerleri satıcılara destek oluyor bazen, bu mevzu için demiyorum genel olarak. Mesela o ürüne özel komisyon almıyor, kupon veriyor aradaki farkı karşılıyor gibi gibi...
anladım hocam
Teşvik verebiliyor platformlar bazen diye biliyorum ama bu bence fiyat hatası alan arkadaşlara gelir umarım ama geleceğini zannetmiyorum.
keşke gelse ama 100 den fazla stok satıldı 5 dakıka boyunca stokta durdu ve tekrar stoga girdi ihtimal veremiyorum

süpheli aktivite algılandı diye iptel edildi. Bunu satıcının yapması zor işin içine amazonu da soktular sanırım

henüz banka provisyonda ise işlem ayın günün akşamı iptal edilip paranız geri yatar. iade ile uğraşmayabilirsiniz belki uzun süre.

Kod olusturuldu, kesin gelir mi?

Ekler

• 1000005373.webp
    1000005373.webp
    83.7 KB · Hit: 57
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,791
Üyeler
198,635
Son üye