❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Biraz önce aradım Betayı bizimle ilgili bir durum yok Amazon bilir dedi direk fiyatla ilgili yorum yapmamız yasak v.s .Dedim kendi sitenden bu fiyata satıyor musun buradan 25 e alsam gelecek mi.Aldıysanız gelir dedi aradan 5-10 şansı adama gelebilme şansı sezdim.Ama % 90 iptal yer..Konuşan arkadaş pek güven de vermedi açıkçası nasıl bilgin yok nasıl yasak fiyatlandırma v.s
bu şu mu demek yani; biz fiyatı indiriyoruz sonra hata oldu diye iptal edilince de topu amazon.com.tr e atıyoruz. eğer amazon adım lekelenmesin müşteri memnun kalsın diye aradaki fiyat farkını bizim komisyondan mahsup edip kendi cebinden karşılarsa gönderiyor. bu da olabilir yani..

ben olacağı söyleyeyim aynısını kioxia ssd firması da yaptı
x bir fiyata ürünü koyuyorlar özel indirimle deli gibi satıyor
sonra entegrasyon hatası diyip aradaki farkı amazon karşılasın istiyorlar
amazon karşılarsa gönderirler karşılamazsa iptal
(tahmindir)

Umarım şu 5 10 tane alan fırsatçı arkadaşlarınki iptal olur da diğerleri gelir ya.

ben olacağı söyleyeyim aynısını kioxia ssd firması da yaptı
x bir fiyata ürünü koyuyorlar özel indirimle deli gibi satıyor
sonra entegrasyon hatası diyip aradaki farkı amazon karşılasın istiyorlar
amazon karşılarsa gönderirler karşılamazsa iptal
(tahmindir)
Ultra ölü fiyat olmadığı için bir şans seziyorum bu toptancı firmalar zaten buna yakın fiyattan alıyordur heralde 15-20 tane kârsız satsınlar ^^ gençler sevinsin bari

Akakceden bakınca en düşük fiyat 33 bin civarlarında 25 bin çok imkansız bir fiyat değil. Beleşe almıyor buradaki insanlar sonuçta. 7-8 binlik bir indirim söz konusu. THH yolu açık yani uçurum bir fiyat farkı yok. Kargoya verildi diye mail vs. geldi. Bu saatten sonra iptal edilenler THH başvurabilir şansını deneyebilir. Kazanma ihtimalide yüksek bana göre. Çünkü iptal olsa bile ücret iadesinin yatması bir haftayı bulur gibi.

Akakceden bakınca en düşük fiyat 33 bin civarlarında 25 bin çok imkansız bir fiyat değil. Beleşe almıyor buradaki insanlar sonuçta. 7-8 binlik bir indirim söz konusu. THH yolu açık yani uçurum bir fiyat farkı yok. Kargoya verildi diye mail vs. geldi. Bu saatten sonra iptal edilenler THH başvurabilir şansını deneyebilir. Kazanma ihtimalide yüksek bana göre.
evet bariz fiyat hatası denecek kadar fark yok

İtopya için thh başvuranların yanında bunlar hayli hayli kazanır

son durum nedir hala alınabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,736
Üyeler
198,620
Son üye
SnorlaxGX